Ramona wil Utopia gaan leiden met Bas. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Ramona wil Utopia gaan leiden met Bas.

Verkiezingen?

Ik wil traditiegetrouw goedemorgen zeggen ook al is het al middag. Dus bij deze nog een hele goedemorgen! En meteen een goedemiddag dan maar. ;-) In Utopia zijn ze een stuk minder lui dan ik zelf, dus het is hoog tijd om te vertellen waar de Utopianen mee bezig zijn geweest. De dag begon met Rowena die de stal weer netjes op orde heeft gebracht. Ook de Bed & Breakfast gasten waren er vroeg bij. Zij hebben buiten wat gekletst met Rowena alvorens met zijn allen weer de loods in te gaan. Aangezien Cees voor de gasten zorgt heeft Rowena hem wakker gemaakt. De gasten waren toen al zo'n 3 kwartier wakker. Rond een uurtje of 9 krijgen zij een voortreffelijk Utopiaans ontbijt van Cees. Pas rond een uurtje of half 10 komen langzaamaan meer bewoners hun bed uit.

De hele ochtend en het begin van de middag gebeurt er eigenlijk niets. Pas om 1 uur 's middags ontstaat er een interessant gesprek tussen Ramona en Bas. Ze zitten buiten in het zonnetje, vlak voordat de DJ workshop van Bjorn gaat beginnen. Een heel lang gesprek kan het dan ook niet worden. Ramona doet haar uiterste best om Bas er van te overtuigen dat zij het leiderschap in Utopia over moeten nemen. Momenteel ziet iedereen Ivan als 'de leider van Utopia'. En Ramona weet dat hij aanstuurt op een overname van Victoria en Rob. Bas ziet het niet gebeuren dat zij daadwerkelijk het leiderschap overnemen. Hij vind dat het Ivan is gegund omdat hij er hard voor werkte. Bij Victoria en Rob ziet hij dat dus niet. Hoewel Bas er geen oren naar lijkt te hebben om Utopia te gaan leiden stuurt Ramona hem toch constant die richting in.

Ramona komt met allerlei ideeën op de proppen voor wanneer Ivan vertrokken is. Het liefst ziet ze zichzelf en Bas als president van Utopia. Dit kan door middel van verkiezingen of bijvoorbeeld een poll op de website. Zo zouden kijkers kunnen stemmen. Na een tijd braintstormen lijkt hun partij 'Kunstvrijedieren' te gaan heten. Maar of we dit allemaal serieus moeten nemen... Daar komen we na woensdag snel genoeg achter. Want die dag gaat Ivan het terrein pas echt verlaten. En vanaf die dag is er één ding zeker: Utopia gaat veranderen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.