Ramona wil een kunst huis en Rowena wil het bospaadje een naam geven ~ Utopia Gekte

3/11/2016

Ramona wil een kunst huis en Rowena wil het bospaadje een naam geven

''Ik ga hier niet verliefd worden''

Om kwart voor drie zien we Ramona, Gabriëlle en Rowena op de vide. Ramona ligt daar alweer een tijdje in bed en Rowena is inmiddels ook op bed gaan zitten. ''Als jij en Bjorn weg zouden gaan. Dan heb je dus Gina, Rowena, Benjamin, Rob, ik'', begint Ramona. Ze maakt haar zin niet af. ''De contrasten zijn minder groot in hoe lang ze zitten'', aldus Ramona. ''Gina zit hier volgende maand een jaar'', laat Gabriëlle weten. ''Zij is de langstzittende dan'', lacht Ramona. ''Ik ga er een kunst huis van maken'', laat ze weten. Rowena heeft ook al plannen. Zo wil ze het bospaadje een naam geven. Het gebed zonder end paadje. ''Mag ik het opeisen of moet ik het krijgen? Het is gebed zonder end. Ik hou van dat bospaadje. Het heeft een speciale betekenis omdat mijn moeder daar altijd langs fietste'', aldus Rowena. ''Ik zou het gewoon doen'', reageert Gabriëlle. Al snel komt Gina gillend aanrennen om vervolgens boven op Ramona te springen. ''Hahaha Gina'', lacht Ramona. Om vijf voor drie zien we Bas al een tijdje klussen aan de badkamer. Michael vraagt of Bas straks mee de hot tub in gaat. Bas vind het goed. ''Moet jij het straks alleen afmaken. Zonder Ivan'', laat Michael weten. Bas mompelt iets als dat hij er daarom vaart achter wil zetten, maar er volgt een stream wissel waardoor we het niet meer kunnen volgen.

Om vijf over drie zien we Rob en Victoria achter de bar van het bruin café. ''Jij hebt een gesprek gehad'', vraagt Rob. ''Ja'', reageert Victoria. ''Wisseling van de wacht'', mompelt Rob. ''Ja, komende week. We gaan gewoon. We zien het wel'', antwoord Victoria. De truc is om je nooit druk te maken. Het komt wel goed. Vaar je eigen koers en daar om heen'', aldus Rob. ''Dat doet iedereen ook'', reageert Victoria. Rob is heel benieuwd hoe sommige mensen die net binnen zijn gaan reageren op nieuwe mensen. Er gaat heel goed gespiegeld worden denkt hij. Victoria is heel nieuwsgierig wat er dan weer komen gaat. ''Gezonde nieuwsgierigheid. We maken nog steeds kans op Bjorn's droomvrouw'', aldus Victoria. Rob zou dan zo hard gaan lachen. ''Dan lopen de tranen over mijn wangen van het lachen'', laat hij weten. Victoria heeft nu al buikpijn. ''Ik ga hier niet verliefd worden'', laat Rob weten, maar volgens Victoria is dat niet aan hem om te zeggen. ''Dat moet je hier niet willen. Het is geen win win, allebei klote'', aldus Rob.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.