Ramona vind Bas te mager worden en maakt zich zorgen om hem ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Ramona vind Bas te mager worden en maakt zich zorgen om hem

De lady's night komt er aan

Om tien over twee zien we Ramona, Bas en Michael nog steeds aan de picknicktafel zitten. Ramona vind dat Bas iets te mager word. Zijn gezicht valt in. hij moet er een beetje op letten want ze maakt zich zorgen. ''Ik eet heel veel'', laat Bas weten. ''Ik vind je echt een prachtige jongen, maar maak me toch een beetje zorgen. Je word heel slank'', aldus Ramona. Ramona wil ook best een week vegan proberen, als het maar wel gezond is. Michael wil het ook een week proberen, maar dan moet Bas koken en hun helpen. Een maand lukt Michael niet. Eén maand dan ga ik dood'', vult Ramona aan. ''Een maand doen'', grapt Michael dan. Om drie uur zien we Victoria en Cemal op de bank zitten waar ze al een tijdje een gesprek voeren over missie en visie. Bjorn, Michael, Rowena en Benjamin zien we op datzelfde moment achter de computer zitten in het kantoor. Het lijkt er op dat die laatste drie bezig zijn met de voorbereidingen voor hun speech vanavond in verband met de drugs week.

Cemal laat om kwart over drie aan het eind van het gesprek aan Victoria weten dat hij meer met polls wil doen om te kijken wat de mensen willen. Victoria denkt meer aan een ideeën bus die ze tijdens evenementen neer kunnen zetten. Een poll heeft bijvoorbeeld maar drie mogelijkheden en in zo'n ideeën bus kan je van alles stoppen. Vervolgens begint Cemal zijn ideeën uit te werken. Hij vraagt aan meerdere medebewoners hoeveel hij voor de fotoshoots kan vragen. Een fotoshoot waarbij je vijf of tien foto's krijgt die ook bewerkt worden, met eventueel een lunch van Gina erbij. In bed met... lijkt Cemal ook wel wat. En de locatie verhuur/ bar verhuur is hij ook nog mee bezig. Schoolprojecten. Studenten een kans geven. Die heeft hij al benaderd dus dat kan hij afstrepen en de ladies night komt er ook aan. Dat word alleen waarschijnlijk pas net voor de zomer. Cemal gaat zich nu vooral richten op no budget dingen. Michael ligt inmiddels weer op bed en vertelt dat hij Megan ook wil verhuren. Dat mensen met Megan op de foto kunnen of met drag make-up. Cemal laat weten dat de high tea striptease ook nog door gaat.

Om vijf over half vier zien we Gina en Bjorn in de keuken waar Bjorn weer lekker over Ivan aan het ventileren is. Gina merkt ook dat Ivan minder kan hebben de laatste tijd. Bjorn zegt ook wel eens slecht te slapen, maar dan blijft hij naar eigen zeggen wel redelijk en relativeren. ''De één kan dat beter dan de ander'', aldus Gina. Het gesprek eindigt al snel weer want Gina moet nog friet voorbakken. Daar gaat ze dan ook snel mee aan de slag.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.