Ramona stormt woest de zenderkamer in. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Ramona stormt woest de zenderkamer in.

Ramona kan niet met Dominique leven.

Ramona knapt uit het niets op de vide. Ze is helemaal klaar met Dominique en weet niet waar ze het zoeken moet. ''Ze haalt agressie in mij naar boven. Ze haalt het bloed onder mijn nagels vandaan. Wat is dat een ziek persoon zeg! Ik kan niet met haar leven! Ze zit de hele tijd vies naar me te kijken. Nou echt, het lijkt wel alsof ik hier gek wordt. Weet je hoe gek dat is? Dat IK hier gek wordt?!''

Gabriëlle terwijl Do toevallig de vide op komt lopen: ''Ik weet niet wat ik moet zeggen skeet. Weet ook niet hoe ik je moet helpen. Maar goed, ze staat hier...''
Ramona voordat ze naar de zenderkamer stormt: ''Nou, ik ga even naar het hok want ik wordt agressief.''
Dominique: ''Ik weet niet zo goed wat er aan de hand is...''
Gabriëlle: ''Dat moet ze je zelf vertellen, ik weet niet wat jullie issue is, maar het komt elke keer terug.''
Dominique: ''Ik weet het ook niet, heb ik iets verkeerd gedaan?''
Victoria: ''Het zit haar heel hoog, jullie moeten gaan praten.
Dominique''. Ik wist het niet, ik voelde het niet aan komen''.

Victoria en Gabriëlle zeggen beide dat ze gewoon samen met Ramona moet gaan praten. Victoria benadrukt dat Ramona sneller geprikkeld is nu vanwege het vertrek van Michael. ''Ga met elkaar praten, wie weet lost het wat op. Je weet het niet. Ze heeft gewoon even een momentje. Het gebeurt wel vaker dat jullie niet op één lijn liggen en elkaar niet begrijpen. Ik ben er nooit bij, ik kan er vrij weinig input over geven. Ik kom boven en zie dat ze helemaal zo is. Jullie hebben wel eerder gesprekken gehad samen, maar ik denk dat daar nog niet alles in gezegd is. Ik heb geen idee. Normaal gesproken kan ik van alles zeggen, maar ik weet de details niet. Ik kan er geen advies op geven. Zij moet dingen naar jou uiten en andersom'', aldus Victoria. Dominique zegt geeneens een probleem te hebben met Ramona. Ze weet dus niet waar dit vandaan komt of wat ze moet doen. ''Het spijt me dat ik elke keer zo'n last ben. Ze moet zich niet zo druk maken'', is de mening van Dominique. Ze wil deze confrontaties niet en snapt ook niet waar het steeds vandaan komt.

Bas komt de vide ook op lopen en neemt haar uiteindelijk mee naar buiten. ''Wat was er gebeurd dan?'', vraagt hij.''Ik heb echt geen idee! Ik liep naar boven en ze zat op bed met Gabriëlle en Victoria. Ik zag wel dat ze emotioneel was, dus ik bleef staan. Toen zei Gabs nou ze staat hier dus misschien kan je het zeggen. En toen liep ze weg naar de zenderkamer omdat ze agressief zou worden'', vertelt Do gevolgd door een streamlock.

Even later zien we Ramona weer op de vide. Ze is teruggestuurd naar de camera's door de regie. Dat verdient een compliment, dus bij deze. ''Ik ben woest, ik ben kwaad. Omdat zij dit in mij naar boven haalt. De vorige keer maakte zij me helemaal belachelijk over mijn gewicht. Ik nam afstand van haar omdat ze door mijn proces heen kwam. En ik moet dan wel.. Nou... Ik kan heel goed afstand van iemand nemen, of links laten liggen, maar dat is niet wat ik wil. Het zit mij hoog. Ik heb gevraagd of ze (de zenderkamer) mij willen roepen, maar dat doen ze niet. Want ze vinden dit leuk. Nou, ik vind het helemaal niet leuk!''

Bas en Dominique zitten inmiddels aan hun tweede sigaret. En Ramona is even buiten beeld. Dit verhaaltje is nog niet afgelopen...4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.