Ramona schaamt zich over wat ze heeft gezegd ~ Utopia Gekte

3/14/2016

Ramona schaamt zich over wat ze heeft gezegd

''Ik wil gewoon dichter bij je komen''

Om vijf voor half tien zien we Dominique en Ramona met elkaar knuffelen. Er volgt een goed gesprek. ''Het is heel typisch. Je zegt 'zo'n type als jou zou ik buiten nooit hebben ontmoet'. Jawel, die ontmoet je elke keer als je in de spiegel kijkt'', laat Dominique weten. ''Iemand waar je zo op lijkt'', reageert Ramona. Dit is waarom Dominique er is. Laten zien dat het er is. Dit soort kwetsbaarheid. ''Je moet ook echt hier blijven'', vind Ramona. ''Als ik niet pas in iemand's Utopia kan ik beter naar huis gestuurd worden met het idee dat ik geweest ben wie ik ben. Vandaag kwam dat besef. Dan voel ik me zo sterk, maar ik voel me zo ongemakkelijk mezelf. Zo'n awkward persoon. [...] Heel de tijd nadenken voor een ander'', aldus Dominique. ''Ik heb dat dus ook'', laat Ramona weten. ''Gister heb ik echt een agressiviteitsaanval gehad'', horen we Dominique zeggen, maar dan volgt er een streamlock. ''Ik kan wel zeggen ik snap je niet...'', aldus Ramona. ''Ik ook niet'', vult Dominique aan. ''Je hebt het zelf ingevuld. Daar word je tegenstrijdig van'', laat Dominique weten. ''Vandaag denk ik 'Ramona is dit nou je Utopia? Vind je dit leuk'. Het is belachelijk'', aldus Ramona. ''Je voed jezelf met vergif, ik ook. Het is echt tijd om het los te laten, voor mij ook'', laat Dominique weten. ''Ik ga het proberen los te laten'', reageert Ramona. En dan volgt er weer een streamlock.

''We delen allebei dezelfde passie. Fan van Bas'', aldus Dominique. ''En allebei een gekke lach'', vult Ramona aan. Ze lachen. ''Je durft niet eens te eten'', horen we Dominique zeggen. ''Ik kon niet'', reageert Ramona. ''Ik heb dat ook vaak. Ik heb niks te zeggen. Elke keer een drempel met het eten. Het gaat steeds beter. Ik ben blij dat je het vandaag hebt ervaren'', aldus Dominique. ''Iedereen kijkt. Iedereen weet dat er iets is geweest en dat moet je dan verklaren'', laat Ramona weten. ''Walk of shame de hele dag. Is niet nodig. Echt niet'', reageert Dominique. ''Ik schaamde me ook echt over wat ik heb gezegd'', laat Ramona weten. ''Dat is emotie. Ik hoopte alleen wel dat je er op terug zou komen'', reageert Dominique. nu ze bij haar komt weet Dominique dat Ramona respect voor haar heeft. Ze gaan het er niet meer over hebben. ''Natuurlijk zal het meegenomen worden in de uitzending en dat snap ik'', laat Ramona weten. ''Weet ik niet'', reageert Dominique. ''Ik wil gewoon dichter bij je komen'', aldus Ramona. ''Ik ook bij jou en ik sta open'', laat Dominique weten. ''En laat iedereen maar oordelen'', aldus Ramona. ''Jij bent heel uitbundig. Ik heel stil. We zijn heel anders qua uiting, maar qua hier... Snap je? Wees gewoon jezelf bij me'', reageert Dominique. ''Ga ik doen'', antwoord Ramona. ''Dat moet je ook zeker doen want het kan. Het mag'', aldus Dominique.

Ze besluiten te gaan roken. ''Vandaag mag je nog hatelijke dingen zeggen. Onze vriendschap start pas morgen'', grapt Dominique. ''Nee, ik ben er klaar mee'', laat Ramona weten. ''Stop met je zorgen maken. Dat je naar me toe bent gekomen nu, zegt wat. Niet wat je gezegd hebt. Stop met jezelf het kwalijk nemen, je bent jezelf het nog steeds kwalijk aan het nemen, dat moet je niet doen. In emotie zeg je iets'', aldus Dominique. ''Ik ben ook helemaal niet zo schreeuwerig, maar soms weet je wel waar het vandaan komt'', reageert Ramona. Ze fluisteren nog wat onverstaanbaars en gaan dan nog snel wat te drinken pakken. Even later lopen ze naar buiten. ''En het koste twee en een halve maand, maar we zijn er'', laat Dominique weten. ''Ik kon mezelf wel opvreten vandaag'', reageert Ramona. ''Wat mooi, dit is wel waar het om gaat'', laat Victoria weten. Victoria wilde het ondersteunen omdat ze wist dat dit ging komen. Er volgt een streamlock en na de streamlock krijgen we wat anders in beeld.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.