Ramona raad sleutelhangers kopen af, ze gooit ze liever weg ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Ramona raad sleutelhangers kopen af, ze gooit ze liever weg

Bronno VS Cees

Om kwart voor tien zien we Cees muntjes verkopen en Bronno zien we zo'n vijf minuten later op zijn ene been met een bezoekster dansen. Daarna klimt de bezoekster nog even de picknick tafel op om ook daar nog even op te dansen. Vervolgens mompelt Bronno tegen Rowena/Gabriëlle? dat hij de hele avond alleen heeft gestaan bij de munten. Cees is telkens weg. Als Bronno dan heel even weg is om te dansen met een bezoekster komt Cemal naar hem toe omdat iemand munten wil kopen. Rowena/Gabriëlle? vind dat hij dat aan moet geven in het centraal. Vervolgens begint Bronno tegen Victoria te praten. ''Daar kan ik het met jou wel over hebben. Die mag er wezen, die security''. Er volgt een streamlock. Om kwart over tien zien we Ramona spullen verkopen in de merchandise shop. Op de andere stream zien we dat sommige bezoekers al weer weg gaan. Rob neemt afscheid. De mensen vragen nog even hoe het met de kaartverkoop voor de markt gaat. ''Op schema'', laat Rob weten. Om vijf voor half elf zien we Ramona weer in de merchandise shop. ''Ik ga geen sleutelhangers kopen hoor'', laat een bezoekster weten. ''Nee, dat raad ik je ook af. Ik heb ze er bij gelegd, maar het liefst gooi ik ze in de vuilnisbak'', antwoord Ramona. Er volgt een streamlock.

Daarna zien we Ramona nog steeds in de merchandise shop. Een aantal bezoeksters willen met Bjorn dansen. Volgens de dames had Bjorn ze al gezien en zei hij dat hij naar ze toe zou komen. ''Ik weet precies wanneer Bjorn een meisje leuk vind. [...] Weet je wat het is. Hij gaat bijna weg hé'', aldus Ramona. Als ze ook over Ivan's vertrek begint volgt er een stream wissel. Dominique zien we om half elf met Cemal dansen. ''Dit is de Dominique die ik wil zien. Lekker losjes'', laat hij weten. Ze lacht. Benjamin zien we buiten bij het rokersbankje. Dames beginnen over boom vijf. ''We kennen wel Jaap Stam'', aldus de dame. ''Ik heb een reputatie hier'', laat Benjamin vervolgens weten. Dominique zien we om kwart voor elf druk foto's maken. En Bas krijgt weer aandacht van een dame die graag wil roken. ''O wil je roken? Wil je ergens aan zuigen'', reageert hij. Om vervolgens te vertellen dat hij alleen nog shag heeft. Dat wil de dame blijkbaar niet. Ze trekt namelijk een vies gezicht en vraagt wie er nog meer roken. Benjamin, antwoord Bas. Gabriëlle, Rowena en Cemal zien we ondertussen dansen.

Cees zien we om vijf voor elf bij de muntjes staan. Hij moppert over een actie van Bronno. Cees had al het geld op een bepaalde manier neer gelegd. Dan kon hij het binnen no-time tellen. ''Flikkert hij alles terug. Vraag ik waarom doe je dat. 'Alles staat hier maar, terwijl ik daar sta. Dat kan niet'. Kijk eens waar je bent. Er gebeurd hier helemaal niks man. En een discussie met hem. Echt joh wat een vent'', aldus Cees. ''Af en toe enigszins vermoeiend. Ik snap je Cees'', reageert Benjamin. ''Alsof ik dit hier achterlaat. Ik loop hier gewoon. Er gebeurd niks mee. Mensen kijken wel uit hier'', aldus Cees terwijl hij kijkt naar de camera die er recht boven hangt. ''Het is gewoon schandpaal'', vult Benjamin aan. ''Als dat zou gebeuren, houden zij ze daar tegen'', aldus Cees. Bronno heeft het er ondertussen ook over tegen een bezoekster. ''Ik vertrouw iedereen, maar zet niet de kat op het spek. Een bak met geld, waarom zou je het opzoeken'', aldus Bronno. Ook Cees moppert er over verder tegen een klant. Hij vertelt dat hij een systeem bedacht had zodat hij niet hoeft te tellen en dat Bronno net alles er uit stond te halen. ''Daar was ik niet zo blij mee''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.