Ramona noemt Dominique psycho, labiel, manipulerend en ziek ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Ramona noemt Dominique psycho, labiel, manipulerend en ziek

En Bas vinden ze een vieze flikker en een naaier

Om precies twaalf uur krijgen we Michael en Ramona in beeld die in de wellness flink liggen te roddelen over Bas en Dominique. Ook deze keer nemen ze geen blad voor de mond en doen ze heftige uitspraken over hun medebewoners. ''En toch slaapt ze weer in de caravan'', is het eerste wat we mee krijgen. Gezegd door Michael. Ze begonnen over de post die Dominique gekregen had en dat ze dus toch in de caravan slaapt. ''Ja, maar goed. Dat meisje is misschien wel een beetje ziek. [...] Ik vind haar soms ook wel een beetje psycho. [...] Zij manipuleert en volgens mij heeft ze het niet eens door. O wat manipuleert ze Bas. [...] Buiten heeft hij gewoon een chick die hopeloos verliefd op hem is. waar hij mee verder wil'', aldus Ramona. Michael en Ramona hebben een brief gelezen en Bas schijnt een ''heel knap meisje'' te hebben buiten. Ramona is nu anders naar Bas gaan kijken en Michael blijkbaar ook. Ook voor Bas hebben ze geen goed woord over. Ze vinden hem een vieze flikker en een naaier. ''Hij weet met wie hij verder wil'', aldus Ramona. ''Niet met Do'', reageert Michael. ''Dus Do is een opvullertje voor hier'', laat Ramona weten. ''Is toch lullig'', vind Michael. Ramona denkt dat het ook vooral voor daar is. ''Dat Bas een mietje is geworden. [...] Dat krijg ik ook in mijn brieven, wedden. Jij hebt het ook gekregen'', aldus Michael. ''Omdat het zo ihis'', reageert Ramona.

''Het is gewoon zo'', aldus Ramona. ''Ik snap niet dat dat kan weet je. En zij hobbelt er maar achteraan'', reageert Michael. ''Zij krijgt hier later zo'n spijt van. Als dat is wat je wil laten zien'', aldus Ramona. ''Dat je alleen maar achter hem aan hobbelt. Die sleutelhangers. Ze heeft het gejat van internet. Er is helemaal niks origineels van haar bij hoor. Ik zou me dood schamen als ik ... terug word gezien op tv'', laat Michael weten. Er volgt een streamlock. ''Is toch de vriendin van'', horen we Michael daarna zeggen. ''Daar kies je voor hé'', reageert Ramona. ''Het is niet het meisje van pesten. Ze doet het toch zelf'', aldus Michael. ''Ik geef haar een podium. Ook met het theater van See us. Ik geef haar een podium om te laten zien wat ben je nog meer, maar buiten de voorstelling om, wat doet ze nou eigenlijk'', vraagt Ramona zich af. ''Ze gaat wat doen op de dag van Nationaal pesten. Dan zit je hier al drie maanden. Ik snap dat niet. Ik ben ook op zoek naar mezelf'', aldus Michael. Weer volgt er een streamlock. ''Ze doet er toch niks mee. Ze kunnen blijven schrijven'', laat Ramona weten. ''Ze ligt toch in de caravan'', reageert Michael. Ramona zou haar kind op komen halen en Michael lijkt er precies zo over te denken.

''Nou kom op nou. Dat meisje. Of ze is ziek'', aldus Ramona. ''Labiel'', vult Michael aan. ''Labiel en ziek'', aldus Ramona. ''Ik weet het wel. Ze is hier voor één ding. Drie letters'', reageert Michael. ''Hoe kan hij er dan zo intrappen hé'', vraagt Ramona zich af. ''Omdat hij niet zo lekker in zijn vel zit'', aldus Michael. ''Als ze buiten is'', begint Ramona. ''Die zien elkaar niet meer'', reageert Michael. ''Die eindigen niet samen'', vult Ramona aan. ''Je moet ook nooit een relatie nemen hier binnen. Je wil toch ook niet zo op tv gezien worden. Zoenend, lebberend. Bah bah'', aldus Michael. Er volgt nog maar eens een streamlock. Minstens de derde al na twaalf uur. Na de streamlock krijgen we Ramona en Michael niet meer in beeld. Daarentegen mogen we Dominique en Bas zien die liggen te knuffelen in de caravan. Qua geluid horen we ze alleen zwaar ademhalen totdat Dominique de zenders af doet en weg legt en er vrijwel niks meer te horen is.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.