Ramona neemt een dag rust ~ Utopia Gekte

3/16/2016

Ramona neemt een dag rust

De mannen werken hard door

In ons vorige bericht schreven we dat Rob voornamelijk stond toe te kijken naar hoe Bas, Cemal en Benjamin aan het werk waren. Rob besloot om vijf voor twee om toch ook maar mee te helpen. Benjamin zien we zagen. Rob zien we iets op de muren smeren en Bas is ook nog steeds druk bezig met dingen opmeten en dergelijke. Ramona, Gabriëlle, Rowena, Gina en Victoria doen het rustiger aan. Hun liggen op dat tijdstip nog steeds op bed. Om vijf voor half drie horen we Cees even mopperen. ''Vier avocado's heeft ze weer bestelt. Er lagen er nog zeven''. Bas en Benjamin zijn op dat moment nog druk aan het werk en op de andere stream zien we Bjorn zingen in de studio. Om tien voor drie worden door Selma alle spullen weer opgehaald van het feestje van gisteravond. De shisha spullen en kussentjes. Ook is er volgens mij een markt afspraak. We zagen al een doos met chocolaatjes staan en onbekende mensen, maar het word verder niet in beeld gebracht. Gabriëlle geeft Cees uiteindelijk ook de rekening voor het eten wat er gister allemaal was want dat hebben ze natuurlijk niet gratis gehad.

Om drie uur zien we dat Rob, Cemal en Benjamin nog steeds druk aan het werk zijn aan de badkamer en om kwart voor vier liggen Ramona (en Gina?) nog steeds in bed. Gabriëlle, Bjorn en Rowena zijn op datzelfde moment het bed van Rowena aan het verslepen. Volgens mij hebben ze haar bed omgewisseld met het bed van Ivan. Om vijf voor vier krijgt Rowena cd's en hoesjes binnen. ''Andere cd's worden nageleverd'', laat Bjorn weten. Rob, Cemal, Benjamin en Bas zijn nog steeds druk aan het klussen en Ramona zien we dan ook eindelijk uit haar bed. Maar niet voor lang, want om vijf over vier zien we haar weer op bed zitten. Bjorn zien we ook op zijn bed gaan liggen met muziek in zijn oren. Rowena en Gabriëlle bekijken om kwart over vier wat foto's op de computer. Ze heeft laatst een covershoot gehad voor haar single en moet nu kiezen welke twee foto's ze daarvoor wil gebruiken. Ramona ligt om vijf voor half vijf nog steeds op bed. ''Iedereen is moe'', zegt ze. Gelukkig komt ze er toch nog even uit als Victoria vraagt of ze mee gaat roken.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.