Ramona moet stoppen met sporten. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Ramona moet stoppen met sporten.

Nog niks gegeten.

Michael, Rowena, Gina, Cemal en Bjorn zijn al een tijdje lekker aan het sporten. Michael is de enige die het niet vol lijkt te houden. Misschien omdat hij teveel aan het lachen is tussendoor. Desondanks beweegt hij meer dan menig ander in Utopia die niet meedoet met het sporten. Waar Ramona opeens is gebleven is mij een raadsel. Haar zie ik al een tijdje niet meer op de livestreams. Arjuna is ook eventjes weg terwijl de sporters heen en weer moeten rennen. Rowena probeert iedereen te motiveren door te roepen hoe goed ze bezig zijn en dat ze moeten volhouden. Ook Bjorn zien we inmiddels af en toe even stoppen en op adem komen. En Gina is de volgende die even niet meer kan rennen. ''Die 4 minuten zijn al wel voorbij'', puft Bjorn. Arjuna liet weten dat ze 4 minuten moeten rennen tot hij terug is. Hij is nog steeds niet terug en de sporters gaan gewoon lekker door.

Als ik even van stream wissel wordt duidelijk waarom Arjuna even weg is. Ramona ligt binnen in de woonkamer op de bank. ''We hebben zwaardere trainingen gehad dus ik denk dat het een incident is'', laat Arjuna weten. Haar hartslag is goed dus ze hoeft zich geen zorgen te maken. Ik heb even gemist wat er precies aan de hand is met Ramona, maar ze is in ieder geval gestopt met sporten. Er lijkt niet echt iets aan de hand te zijn al kan ik daar natuurlijk niet over oordelen. Ze heeft nog niks gegeten en is daardoor duizelig geworden. Anderen hebben daar gelukkig geen last van. De meesten kwamen pas uit bed toen Arjuna al in de loods stond.

Uiteindelijk krijgen we Dominique te zien die Bronno helpt met computeren. Tussendoor praat hij over het roeien. ''Zat ik heel stoer te vertellen dat ik 7 kilometer kan roeien, komt Arjuna er overheen met 20 tot 30 kilometer'', zucht hij. Hij gaat zijn Utopia bed nu op Marktplaats zetten. Daarbij krijgt hij iets later hulp van Victoria omdat hij de foto's niet krijgt geĆ¼pload. Ook heeft hij hulp nodig met het woord 'praktisch'. Hij schrijft het als 'practice' wat Engels is voor oefenen. Volgens Victoria moet je 'practisch' schrijven met een C. Wat dus alsnog fout is want het is met een K. Verder valt op dat ook vandaag Cees geen gebruik maakt van zijn ingeroosterde computeruren. En dan nog even door met Bas in de kas. Hij is vanaf 10 uur bezig met de vogels. Ze nemen een lekker bad, krijgen wat aandacht en misschien zelfs een schoon hok en wat te eten. Hij was maar kort in beeld te zien.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.