Ramona lucht haar hart bij Victoria. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Ramona lucht haar hart bij Victoria.

Tijd voor de confrontatie.

We gaan snel verder met waar we gebleven waren. Ramona en Victoria in het weiland... Het was onmogelijk om elk woord mee te tikken dus dit verhaal is niet 100% compleet.

''Ik zou het zo graag willen Vic, maar ik kan niet met dat meisje. En weet je hoe erg ik dat vind? Ik kan het niet. Het lijkt wel alsof ze geobsedeerd is. Ik weet niet wat er aan de hand is. En bij alles zegt ze het niet door te hebben. Hoe dan? Je bent manager. Je moet mensen kunnen doorzien en begrijpen, naar de ander kijken. Je moet het allebei doen'', ventileert Ramona. Victoria keurt het niet goed, maar denkt dat ze extern niks kan oppikken. ''Ik heb echt steun geboden. Echt. Omdat ik er zelf last van had heb ik gezegd kom op meid. Ook met die stemmen, dacht ik nee dat is niet eerlijk. Ik kan haar geen stem geven omdat ze zich onzeker voelt. En als het mij aangaat begrijpt ze het niet, is het oneerlijk, heb ik haar geen eerlijke kans gegeven. Ik ben van mening dat er met dat meisje veel meer aan de hand is. Of misschien wel met mezelf. Maar ik ben niet de enige die... Ik weet nog dat Michael toen die uitbarsting had binnen. En toen zei ik ook dat hij het moest uitpraten. Do en ik zullen nooit beste vriendinnen worden, maar we waren, dacht ik, wel op hetzelfde level aan het communiceren. Ik heb Michael heel rustig gehouden, omdat ik vind dat iedereen een gelijke kans verdient. En nu zit ik mijzelf zo op te vreten. Ik moet relativeren. Ik zet mezelf aan de kant voor iemand anders'', legt Ramona uit.

Er volgt een vrij lange streamlock. ''Ik vind het helemaal niet leuk als iemand emotioneel is en op haar tenen loopt. Ik vind het helemaal niet leuk'', horen we Ramona na de streamlock zeggen. Victoria zegt dat Dominique eigenlijk ook weg wil uit Utopia. Ze denkt dat het proces van Dominique veel teveel energie kost bij haar.  Ramona klaagt over het onbegrip dat zij heeft. Ze geeft aan dat Dominique niet in de hottub wil met de meiden omdat ze dan te naakt is. Maar dan wel met Bas halfbloot in de caravan ligt te zoenen. ''Moet je zelf weten, en ik hoop dat ze daar heel gelukkig mee is. Maar wat is dan het probleem. Dan denk ik, ja wat is er aan de hand? Ik heb al vier keer met haar gesproken. Een op een gaat gewoon niet meer, er moeten meer mensen bij zijn als we gaan praten. Ze zegt gewoon dat ze niks merkt. En dan denk ik gek te worden. Ik heb altijd geleerd dat het niet van één kant kan komen'', aldus Ramona.

Victoria begrijpt dat de emoties nu heel hoog liggen. Maar ze vind wel dat het niet verder moet ontaarden. Daarom is het een goed idee als het gesprek met meerdere mensen plaats gaat vinden. ''Met een kleine trigger gebeurt dat al. Het is makkelijker als er meerdere mensen zijn voor support. En om een beetje veiligheid in te bouwen.

''Met alles wat ik doe kijkt ze. Als ik met Bas ergens sta kijkt ze. Ik voel me bijna schuldig! Ik voel me bijna schuldig'', zegt Ramona stotterend van verdriet. ''Je moet luchten. Doe je dat niet dan gaat het hard op hard worden. Dat wil je niet. Om dat te voorkomen moeten we het even doen. Het liefst zo snel mogelijk. Wat mij betreft nu al. Hoe langer we dit uitstellen... Vanavond hebben we een groepsactiviteit, morgen hebben we ook alweer wat. Als je nu de loods in loopt kom je elkaar tegen en elke keer voel je die prikkel'', legt Victoria uit. Ramona is het er mee eens. Het is tijd voor een goed gesprek. Wanneer dit precies gaat gebeuren is niet duidelijk. In ieder geval niet nu meteen want Victoria zit alweer bij een ander groepje. Ze vertelt aan Gina, Rob, Gabriëlle en Ivan wat er aan de hand is. ''Er is gezeik en het wordt alleen maar erger. We moeten echt even met zijn allen praten'', aldus Victoria. En op de andere stream is Rowena aan het bellen over haar single.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.