Ramona is weer kilo's afgevallen. ~ Utopia Gekte

3/17/2016

Ramona is weer kilo's afgevallen.

Knappe prestatie.

Goedemorgen en welkom bij een zonovergoten Utopia dag. Vandaag begint Utopia weer net als iedere andere dag, alleen zonder Ivan. Rowena is als eerste wakker en gaat na het tanden poetsen richting de stal. Daar verzorgt ze de koeien weer op uitstekende wijze. Op datzelfde moment zijn Bas en Dominique ook wakker. Zij liggen in de caravan te stoeien met elkaar. Een klein half uurtje later zijn Gina, GabriĆ«lle en Bronno ook weer fris en fruitig opgestaan. Alle drie zitten ze rondom de computers. Gina moet blijkbaar alles bijhouden wat ze eet. Niet zo ingewikkeld, maar wel veel werk. Vooral omdat Gina naar eigen zeggen alles eet wat los en vast zit. Om 9 uur is ook Ramona uit bed want Arjuna komt op dat moment weer op bezoek. Ramona geeft aan veel gegeten te hebben door omstandigheden. Met name het vertrek van Michael viel haar natuurlijk zwaar. Arjuna vind het geen excuus en Ramona zelf baalt er ook van. Ze beloofd vanaf vandaag weer beter haar best te gaan doen. Ondanks alles is ze toch weer 2,2 kilo afgevallen. Waar GabriĆ«lle deze week weigert om te wegen stapt Bronno wel op de weegschaal. Hij weegt meer dan 130 kilo. Ramona spreekt met Arjuna af om weer meer te gaan sporten. Of Bronno wat aan zijn gewicht gaat doen... Geen idee. :-) 

Rond elf uur zijn de bewoners weer centraal gegaan. Dit was een erg kort centraal. En het belangrijkste punt is eigenlijk dat er onverwachte rekeningen van zo'n 1800 euro bij zijn gekomen. Er moet dus hard gewerkt worden om de markt tot een succes te maken. Daarmee kunnen ze normaal gesproken alle kosten wel mee dekken. Verder is er zojuist een nieuwe bewoner binnen gekomen, dus daarover zo meer! Excuses voor onze late berichtgeving. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.