Ramona gaat op bed liggen om af te koelen. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Ramona gaat op bed liggen om af te koelen.

Gina heeft een schimmelinfectie.

De rust keert heel even terug in Utopia. Victoria was net lacherig aan het vertellen over de voortdurende ruzie tussen Ramona en Dominique. Het begint langzaamaan de hele groep in zijn greep te houden. Maar er komt opeens allerlei bezoek het terrein op wandelen, dus alle problemen worden even opzij gezet. Waar deze bezoekers voor komen is niet bekend. Iedereen komt gezellig hallo zeggen en wangkusjes uitdelen. Victoria en Gina verdwijnen vervolgens even naar de vide. Daar begint Gina te vertellen over een of andere schimmelinfectie die ze heeft. Ze heeft daar wel een zalfje voor, maar kan niet zien of het nou meer of minder aan het worden is. Het breidt zich langzaam uit over haar hele lichaam. Daarom baalt ze nu ook van het hele gedoe met de douches omdat ze alles schoon wil houden en 2x per dag zalf moet gebruiken. Ook zegt ze tegen zichzelf dat ze eigenlijk een foto moet maken. Zo kan ze in de gaten houden of er verandering in komt. De huidschimmel kan overigens geen kwaad. Het ziet er alleen niet zo heel fijn uit.

Op de andere stream is Rowena constant druk bezig met haar single en de promotie daarvan. Ze is zelfs begonnen met ruilen om alles eruit te halen wat er in zit. In ruil voor promotie wil ze iemand uitnodigen voor een Bed & Breakfast overnachting met zijn vrouw. Volgens mij ging het om de fotograaf. De man aan de andere kant van de lijn klinkt niet al te enthousiast. Hij komt er later op terug en gaat het eerst overleggen. Hij was in de veronderstelling dat dit niet mag en dat er gewoon betaald moet worden. Rowena legt uit dat dit juist wel mag.

In de loods is het momenteel erg druk en gezellig vanwege alle bezoekers. Ik weet alleen nog steeds niet waarom die bezoekers er zijn. Als Ramona langs Cees wandelt vraagt hij vluchtig hoe het met haar gaat. ''Niet zo.. Mweh...'', is haar reactie. Ze loopt weer door en verdwijnt uit beeld. Niet veel later zien we Ramona in bed liggen. Het confronterende gesprek rondom Dominique, waar een groot deel van de groep bij gaat zijn, moet even wachten tot de bezoekers weer weg zijn. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.