Ramona doet als Romano auditie voor een plek in de boyband ~ Utopia Gekte

3/05/2016

Ramona doet als Romano auditie voor een plek in de boyband

Zingen en dansen

Om vijf over één zien we dat Bronno binnen druk bezig is met zijn bed. Bas zou gaan helpen, maar zit met Rowena alleen maar toe te kijken. Om tien over één is Romano er weer. Ramona heeft zich in de douche ruimte omgekleed als man en Gabriëlle heeft een snor/baard op haar gezicht getekend. Ondertussen zingt ze het boyband nummer en weten we dus al wat er staat te gebeuren. Zou Ramona Bas zijn plek in de boyband op willen vullen? Michael en Cemal worden naar buiten gebracht door Gabriëlle en vervolgens komt Ramona aanlopen als Romano. Hij komt auditie doen voor de lege plek in de boyband. Binnen in de loods stelt hij zich voor en vertelt hij dat hij gebeld is door Ramona. ''Ik kan een beetje zingen en dansen, heb van die losse heupen. Ik kom jullie versterken. Ik ben down, kom die shit met jullie rocken'', aldus Ramona.

Vervolgens zingt Romano het liedje wat ze willen gaan doen tijdens de eerstvolgende live in de loods en doet er ook nog een grappig dansje bij. Na afloop klinkt er luid gejoel. Romano's optreden lijkt te worden goedgekeurd. Ook treed ze nog even op met Michael en Cemal om te kijken of ze er tussen past en ook Rowena wil vervolgens nog even auditie doen. Ook zij maakt er een hele show van. Ze zingt en showt haar leukste en gekste dansmoves, maar in een Boyband hoort natuurlijk geen dame. Romano word dus aangenomen in de boyband. Morgen is de eerst volgende repetitie en daar zal Romano dan ook bij zijn. ''Je bent leuk'', laat Michael weten. ''Je hebt echt ballen'', vult Cemal aan. ''Dat voel ik ook'', grapt Ramona.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.