Ramona denkt dat haar post zwaar gaat zijn ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Ramona denkt dat haar post zwaar gaat zijn

''Als ik maar niet dood ga''

Om tien voor twaalf zien we Rob en Bas een kort gesprek voeren. Laatst leek het er al op dat ze een grap uit wilden gaan halen met de scootmobiel van Bronno en nu hebben ze het er weer over. Rob denkt dat ze even moeten wachten. Als hij wat gewend is is het een leuk geintje volgens Rob. ''Anders word het gehandicapten pesten'', aldus Bas. Het idee is leuk alleen de timing nu niet zo goed. ''Hij moet even zijn draai vinden'', laat Rob weten. Om één uur zien we Dominique en Michael al een tijdje samen aan de picknicktafel zitten waar ze druk bezig zijn met het maken van de sleutelhangers. Na een paar minuten komt ook Ramona er bij zitten om mee te helpen. Dominique heeft door dat ''hij'' moeite heeft met aarden. Misschien moeten ze hem er bij betrekken. Waarschijnlijk heeft ze het over Bronno, maar dat is wat onduidelijk. Om kwart over één zien we Cemal de spiegel bij de wastafels schoon maken en aan de picknicktafel worden er vooral korte gesprekjes gevoerd. Zo begint Michael om vijf voor half twee opeens over zijn volgende postmoment. Hij hoopt deze keer betere post te krijgen dan de vorige keer. Ramona denkt dat haar post heel zwaar gaat zijn. Dat gevoel heeft ze. Ze heeft vragen aan haar moeder gesteld en als ze daar antwoorden op gaat geven...

Even later vertelt Ramona dat ze ergens last van heeft. Iets met haar hart en helemaal trillen. Ramona heeft gevraagd of er een dokter kan komen. Ze vind het belangrijk dat er iemand komt. ''Als ik maar niet dood ga'', aldus Ramona. ''Doe normaal'', reageert Dominique, waardoor Ramona moet lachen. ''Zo bang ben ik ja''. Michael kan het ook niet echt serieus nemen. ''Dan wil ik je mp3 hebben'', reageert hij. Om tien over half twee zien we Gina in de horeca keuken zitten met twee voor ons onbekende dames. Ze heeft al een tijdje een zakelijke afspraak, maar het is nog niet echt in beeld gekomen op de livestreams. We zien strengen haar, dus het heeft in ieder geval met de kapsalon te maken. Om twee uur is de afspraak weer afgelopen en zien we Gina op de vide met Benjamin, Gabriëlle, Ivan en Victoria praten. Gina laat weten dat het haar mooi blijft en dat ze het dus ook kunnen blijven hergebruiken. De dames zullen reclame maken op hun website voor Gina en Gina is de enige die met hun product werkt. Gina is erg hyper en luidruchtig en springt een paar keer boven op Ivan die op bed ligt. Daarna hangt ze ook nog even rond zijn nek. Als Ivan de kans krijgt rent hij snel weg. ''Ren voor je leven'', grapt Victoria. ''Ik ben gewoon blij'', laat Gina weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.