''Pleurt op joh. Je besmet hier de halve loods'' ~ Utopia Gekte

3/29/2016

''Pleurt op joh. Je besmet hier de halve loods''

Dominique verhuist weer

Goedemiddag op dag 819 van het Utopia avontuur. We gaan eerst nog even terug naar gisteren. In de avond is er namelijk nog het een en ander gebeurd. Om kwart voor zeven gingen de bewoners eten. Bas en Dominique hebben niks door en liggen op dat moment samen op de schommelbank te knuffelen. Bas maakt kippen geluiden naar haar. Om tien over half acht zien we Dominique haar spullen naar de groene kamer verplaatsen. Nieuwkomer Romy krijgt haar plekje in de paarse kamer en Dominique krijgt nu dus een bed in de groene kamer. Dominique hoopt niet meer te hoeven verhuizen. Ze is er nu echt klaar mee. Bjorn neemt buiten ondertussen een promo op voor Live in de loods. Romy filmt en Ramona kijkt toe en geeft opdrachten. Als ze klaar zijn gaat Romy weer naar binnen om Dominique te helpen met verhuizen. Cees praat ondertussen met Bronno in de paarse slaapkamer. Cees laat zich regelmatig negatief uit over Dominique en nu ook weer. Terwijl Dominique nooit vreemd tegen hem gedaan heeft. Cees vind het in ieder geval onzin dat ze een slaapplek had in de paarse kamer. Ze slaapt in de caravan. Opslag en opmaken moet ze daar dan ook maar doen is hij van mening. Maar Bronno is zich er van bewust dat het Bas zijn caravan is en dat als het uit gaat Dominique wel op straat staat. Cees vind het allemaal prima. Tijdens een streamlock zien we dat Ramona de koeien weer aan het doen is en om acht uur moppert Cees bij Bas nog even over zijn ruzie met Rob. ''Natuurlijk mag je vragen wat je wil vragen'', reageert Bas. Bjorn zien we om tien voor half elf even met Victoria praten. Het voelt niet per se als in de steek laten, maar toch. Hij probeert het zo goed mogelijk over te dragen.

Om elf uur zien we Bas en Dominique sporten in de gym en binnen op de bank word er om kwart voor twaalf nog even gerelaxt. Rowena vertelt dat ze mee gedaan heeft aan het programma Man Vrouw en aan Spuiten en slikken. Om iets over twaalf word er gezongen voor Benjamin. Hij is jarig en is zojuist dertig jaar geworden. Benjamin krijgt felicitaties en knuffels van al zijn medebewoners. ''Gefeliciteerd Skeet'', aldus Gabriëlle. Ze vertelt dat zijn cadeautje van de groep nog onderweg is. ''Welkom tot de volwassen wereld'', aldus Rob. Gina is weer hyper en hysterisch enthousiast. ''Gefeliciteerd Bennie''. Ook Rowena doet een dansje en zingt met een kinderstemmetje. Cees wenst Benjamin mooie jaren in gezondheid, liefde en meer. Om vijf voor half één heeft Cees het met Benjamin weer over de ruzie met Rob. ''Dit soort dingen raken me enorm. Toch raakt het me'', laat Cees weten. Bas en Dominique hebben ook deze avond weer samen gedoucht. De regie wil ons dat blijkbaar elke keer mee laten krijgen door de douchedeur met kleding in beeld te brengen. Om kwart voor één stookt Bronno Romy op over Bjorn. Dat hij haar maar al te graag een rondleiding wilde geven. Bjorn moppert ondertussen op de vide bij Rowena over drama. ''Pleurt op joh. Je besmet hier de halve loods. [...] Ga niet van jouw probleem iemand anders probleem maken. Dat is elke keer''. Rob vraagt waarom hij zich er zo druk over maakt. ''Nee, ik vertel even hoe en wat'', reageert hij. Volgens Rowena heeft Bronno gewoon issues. Hij moet gewoon even wennen. ''Hij maakt het voor zichzelf moeilijk'', is Gina van mening. ''Hij heeft net als Cees het idee dat hij niet serieus genomen word. We moeten hem wel een kans geven'', aldus Rowena. ''Die kans heeft hij al vier weken'', vind Bjorn. Volgens Rob moet het nu wel van zijn kant komen, maar volgens Rowena zegt Bronno juist andersom. ''Dat is het probleem met die gast'', reageert Bjorn. Rowena wil er voor waken dat er een bepaalde afstand naar hem gecreëerd word. ''Die creëert hij zelf'', reageert Rob. Bjorn is het daar mee eens. En Bas en Dominique zien we om half twee nog even op het rokersbankje.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.