Oud Utopianen Nicole en Ivan weer bij elkaar ~ Utopia Gekte

3/23/2016

Oud Utopianen Nicole en Ivan weer bij elkaar

Cees gaat in een Paashazen pak tijdens de markt

Het is erg rustig in Utopia en we hebben dus alweer een tijdje niks geschreven. Om half drie zien we Gabriëlle en Cemal in de studio waar ze een dansje oefenen op het nummer ''You're the one that i want'' van Grease. Ramona helpt, stuurt aan en geeft opdrachten. Ramona doet het zelfs nog even voor als Gabriëlle en Cemal het niet goed genoeg doen. Het is erg grappig om te zien. Ramona en Cemal zingen zelfs mee, maar dat klinkt totaal niet. Ramona speelt met een attitude en Cemal moet haar (eigenlijk Gabriëlle dus) vastpakken zodat Ramona (Gabriëlle) hem weer weg kan duwen. Gabriëlle moet dat dus nadoen. Rowena is om tien voor drie al een tijdje met haar cd's bezig in het kantoor en om kwart over drie zien we Rob en Gert-Jan voor het Cordwood zitten waar ze een gesprek voeren. Bjorn komt op datzelfde moment aanlopen met een roze Paashaas pak. Er zijn inmiddels zoveel kaarten voor de markt gekocht dat Cees in een Paashazen pak verkleed moet. ''Een haas is toch niet roze. Die is toch bruin'', reageert Cees. Maar volgens Gina mag een Paashaas allemaal kleuren hebben. Cees vind wel dat er iets onder moet want het pak is wel wat dun. Om half vier zien we Ramona en Dominique in de studio waar ook Dominique nu een scene voor de musical mag oefenen. Ze moet een nerd spelen en iets voorlezen over typetjes. Ze heeft een bril op waardoor ze er meteen ''nerdie'' uit ziet en de scène word meteen goedgekeurd. Ramona is heel tevreden en benieuwd naar vanavond.

In Utopia is er op het moment verder niks te beleven, maar buiten Utopia is er wel weer belangrijk en goed nieuws te melden over Nicole en Ivan, een koppel dat lang samen is geweest in Utopia. Toen Nicole Utopia verliet duurde het niet heel erg lang voor er wat struggles tussen de twee ontstonden. Nicole plaatste toen op Facebook berichten waarin ze openbaar maakte dat de relatie tussen haar en Ivan niet langer meer bestond. Ook Ivan deed heftige en duidelijke uitspraken in Utopia, maar toen hij ook besloot Utopia te gaan verlaten noemde hij in zijn speech toch Nicole. ''Nicole, ik kom naar huis''. Even was er dus de vraag of er nou nog wel of niet wat tussen de twee speelde. Op Nicole's Newspage waren ze daar heel duidelijk over dat er niks meer was en dat Nicole druk bezig was om haar nieuwe leventje weer op te pakken, maar vandaag is er toch weer leuk onverwachts nieuws naar buiten gekomen. Nicole en Ivan zijn weer bij elkaar. Nicole meld op Facebook dat zij en Ivan elkaar weer ontmoet hebben en eens goed hebben gepraat. Ze kwamen er toen achter dat ze nog hartstikke gek op elkaar zijn en zijn dus weer volop aan het daten. ''Eigenlijk kun je het dus zo stellen dat we weer samen zijn''. Dit leuke nieuws wilden we jullie natuurlijk niet onthouden. We wensen Ivan en Nicole veel geluk en liefde toe samen.
BREAKING NEWS!!!!Na heel veel speculaties, zouden ze wel of niet bij elkaar zijn? zouden ze elkaar al gezien hebben?...
Geplaatst door Nicole's Newspage op woensdag 23 maart 2016

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.