''Op een gegeven moment is het klaar''. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

''Op een gegeven moment is het klaar''.

Cemal in de hottub.

Ook bij Ivan doet Michael zijn kant van het verhaal. Ditmaal aan de bar in de loods. De regie schakelt helaas wel zo'n beetje op het einde in. ''Op een gegeven moment is het klaar. Hij blijft terugkomen en sarren. Weet je. Ik snap het niet, het ging toch allemaal goed'', moppert hij. Ivan zegt niet veel en knikt alleen. Ramona komt even tussendoor omdat zij de koeien gaat doen. Michael zegt daar zo ook heen te komen. Zodra hij daar is krijgen we ongetwijfeld alle details van de ruzie nog te horen. ''Niet om lullig te zijn, maar ik vind wel dat hij naar mij toe mag komen dadelijk. Ik ben altijd beleefd geweest. Er zijn af en toe grenzen'', vertelt Michael verder. Ivan snapt het en zegt dat hij duidelijk zijn grens heeft aangegeven. Michael staat er voor open om Cees zijn kant van het verhaal uit te leggen. Er valt een lange stilte waarbij we Michael diep zien nadenken. Uiteindelijk gaan ze beide weer hun eigen weg.

Door naar Cemal dan. Om half 8 's avonds zit hij op de rand van de hottub met beide voeten in het water. Hij heeft erg veel zin om de hottub in te duiken, maar hij vind het veel te heet. Hij besluit dan ook om een tobbe met koud water te vullen. Zodra de tobbe bijna vol is komt hij er - mede door Cees - achter dat hij warm water gebruikt. Door de verbouwing is alles tijdelijk namelijk omgedraaid. De koude kraan geeft warm water en de warme kraan koud. Hij gooit de tobbe weer leeg en besluit om het toch maar zo te proberen. Een hele tijd lang zit hij op de rand van de hottub. Uiteindelijk durft hij het warme water te trotseren en laat hij zichzelf zakken. Snel gaat hij weer omhoog omdat het toch iets te heet is. En inmiddels is het hem toch gelukt om lekker in de hottub te liggen. Al komt hij er na nog geen minuutje weer uit om te mopperen over hoe rood zijn voeten zijn. Het is hem nog altijd iets te heet. Om vervolgens toch maar weer in de hottub te gaan liggen en te vertellen hoe lekker het is. Hij heeft het rijk vooralsnog voor zichzelf. Later vanavond zullen er vast weer vreemde dingen gebeuren in de hottub. ;-)

Op de andere stream zien we dat Michael om 19:45 bij Ramona in de stal is. Tussen het werken door vertelt hij nogmaals over de ruzie met Cees. Hij legt uit ook grenzen te hebben. Al had hij liever niet willen schreeuwen omdat hij naar eigen zeggen veranderd is. ''Ja maar schat, hij krijgt iedereen zo ver'', weet Ramona te vertellen. Ze vind het wel mooi geweest voor vandaag. ''Geen stront of niks dus ik vind het mooi zo. Maar ik zag het al aan jouw kop. Ik dacht Cees moet zijn mond houden want Michael gaat zo uit zijn plaat'', aldus Ramona. Michael beaamt dat en zegt netjes te zijn gebleven. ''Ik zei de hele tijd U. Ik ben benieuwd of hij nou met mij gaat praten uit zichzelf. Hij is net zo koppig als ik''.

Ramona: ''Weet je wat zo vervelend is aan die man? Het liefst wil hij horen dat jij fout zit. Dat is wat hij wil''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.