''Nou Cees, daar moet je echt mee uitkijken''. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

''Nou Cees, daar moet je echt mee uitkijken''.

De naweeën van de ruzie.

Etenstijd... Rond de klok van 7 uur. De rust keert een soort van terug voor nu. Cees zit al aan zijn eerste bord andijviestamppot. En ventileert bij Rob over de ruzie tussen hem en Michael. Laatstgenoemde is op dat moment nog andijvie aan het stampen in de keuken. Hij kan Cees even niet meer luchten dus het is maar goed dat hij genoeg afleiding krijgt. Onder andere Bas, Rowena, Ramona en Cemal staan of zitten namelijk ook nog in de keuken. Ivan is overigens al een tijdje op onverklaarbare wijze verdwenen. Al ruim een uur is hij niet meer in Utopia, al doen ze daar allemaal wat geheimzinnig over. Wel horen we dat er een bord eten voor hem is weggezet, dus iedereen weet dat Ivan weg is. Waarom precies weet ik ook niet. Misschien dat Ivan er straks wat over laat doorschemeren wanneer hij weer terug is.

De groep eet vandaag verdeeld over de keuken en de woonkamer. Michael blijft net als Cees terugkomen op de ruzie die was ontstaan. Ook Victoria krijgt van Michael te horen dat het genoeg is geweest: ''Hij blijft dan doorgaan. Als het klaar is dan is het klaar! Hij bleef maar doorgaan. Toen begon hij over mijn brutaliteit. Nou ik heb een betere opvoeding gehad dan menig ander. Ik heb een hele goede opvoeding gehad. Brutaliteit is dat iemand de hele tijd hetzelfde zegt en twee verschillende verhalen zegt. Ik ben toch aan het koken, jij niet. Dan zet ik het toch even warm. Nou dan. Nee zegt 'ie, dat is vies. Ja, hij moet gewoon stoppen met elke keer maar bemoeien. En vervolgens begint hij over brutaliteit. Nou Cees, daar moet je echt mee uitkijken. Het is klaar nu zei ik. Gaat die weg, komt die weer terug en gaat die weer door. Het is gewoon klaar. Ja Cees, het is nou klaar. En ik hoorde Gabriëlle komen dat het gewoon klaar is''. 

Gabriëlle grapt dat ze Cees zou gaan slaan als hij niet stopt wanneer ze constant herhaalt dat het klaar is. En Michael biecht op dat het heel erg oplucht om zo te schreeuwen. Terwijl hij doorgaat met ventileren zien we Ivan ook weer verschijnen. Hij is opeens met Wim (meneer van de klusjes) buiten in gesprek over wat er nog moet gebeuren op het terrein. Om 7 uur is iedereen weer klaar met eten en kan er worden opgeruimd. Alleen Ivan eet dus wat later dan de rest.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.