Nieuwe inwoonster Sharon arriveert ~ Utopia Gekte

3/24/2016

Nieuwe inwoonster Sharon arriveert

Rowena en Gabriëlle halen grap uit

Na de brainstorm sessie gaat iedereen weer zijn of haar eigen weg. Ramona laat om tien voor één aan Rob weten dat ze vanochtend weer 1,5 kilo afgevallen was en dat ze dus 21,9 kilo in totaal is afgevallen. Om tien over één moppert Cees bij Victoria verder dat anderen een broodje tussendoor gaan halen, maar dat hij geen koffie mocht pakken. Victoria wijst hem er op dat vingers wijzen geen zin heeft. ''Rowena heeft zo'n mond, maar komt wel met een broodje terug. Ze zat een broodje te eten naast me op de bank. Ze ging naar de wc, maar dus ook een broodje halen'', aldus Cees. Tien minuten later begint hij ook weer over de wc rollen die soms op zijn. Dat er niks meer hangt en mensen gewoon geen nieuwe rol op hangen. Om twee uur zien we Bas en Dominique op bed liggen. Bronno, Gert-Jan en Gina zijn op datzelfde moment in de keuken bezig met aardappels tot friet snijden. Om tien over drie zien we Rowena en Gabriëlle in de wellness. Vanochtend hebben ze daar een kist naar toe getild en nu word duidelijk waarom. Ze gaan namelijk een grap uithalen. Rowena heeft zichzelf verkleed en gaat doen alsof ze de nieuwe inwoner is. Ze voelt zich echt een hoer zoals ze er nu uit ziet. Gabriëlle is benieuwd of het gaat lukken dit. Rowena haalt zelfs haar piercing er nog even uit zodat mensen haar daar niet aan kunnen herkennen. Gabriëlle helpt Rowena. Rowena heeft een kort jurkje aan, een lange jas. Een blonde pruik en zonnebril op en een sjaal om haar hoofd. Gabriëlle zet de kist alvast klaar en denkt dat Victoria haar gezien heeft. Die is namelijk aan het vegen in de loods.

Gabriëlle rent naar binnen om tegen haar medebewoners te zeggen dat er een nieuwe bewoonster aan komt. Rowena is zenuwachtig omdat ze het spannend vind. Gabriëlle roept dus dat er een nieuwe inwoonster aan komt en vele bewoners komen meteen kijken. Sommigen komen er zelfs voor uit bed. Rowena staat met haar rug naar de loods de kist te slepen zodat ze haar niet meteen herkennen aan haar gezicht. Ook doet ze expres een beetje klungelig. Bjorn zegt te gaan helpen en lijkt er dus in te trappen. Ook Cemal komt achter hem aan. Als Bjorn voor Rowena staat zegt hij opeens dat hij het al door had. Dat hij het aan haar kuiten zag. Ook Cemal beweerd het al aan haar kuiten te hebben gezien. Bjorn zou het ook al gezien hebben aan een blauwe plek. ''Zullen we gelijk naar boven en de voorstelronde gewoon laten'', grapt Bjorn. Bronno zegt ook aan de kuiten te hebben gezien dat het Rowena was. Zonde vind hij. Cees is degene die het nog niet door heeft, hij is namelijk meteen gaan roken. Hij keek even snel en besloot toen gewoon te gaan roken. Erg veel interesse had hij dus blijkbaar niet. Maar dit betekent wel dat Rowena nog de kans heeft hem in de maling te nemen. Ze loopt om hem af en wil hem een hand geven. Cees trapt er duidelijk even in. Hij kijkt serieus en merkt na een paar seconden pas dat het Rowena is. ''Ik dacht, nou dat is een aparte hoor. Ik zag een kort rokje en dacht 'o god wat komt er nou weer aan''. Gabriëlle vraagt hoe ze heet. ''Sharon'', reageert Rowena. ''Welke kamer slaap ik? Wie gaat mijn koffer naar boven brengen? Wanneer ga jij sporten? Wanneer hou je op met praten'', grapt Rowena verder compleet in haar rol. ''Als er zo'n chick binnen komt'', mompelt Ramona. Een beetje te diva vind Gabriëlle. Volgens Ramona zei iemand al dat Michael terug was. Nieuwkomer Sharon (Rowena) besluit nog maar even een sigaretje te gaan roken voordat ze zich weer terug om gaat kleden.

De beelden terug zien? Dat kan hieronder. In het tweede filmpje onder aan dit bericht is alles terug te kijken. Ook vind je onder aan dit bericht een gifje waarop de reactie van Cees te zien is.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.