Nieuwe inwoonster Romy komt het terrein op ~ Utopia Gekte

3/28/2016

Nieuwe inwoonster Romy komt het terrein op

Romy stelt zich voor

Om kwart over twee krijgen we plots de poort in beeld. Al snel gaat de poort open en komt er een nieuwe dame het terrein op lopen met een kist in haar handen. ''Joehoee'', gilt ze nadat ze haar kist neer gezet heeft. ''Hallo'', reageert Bas die op de schommelbank zat. ''Dat is de nieuwe inwoonster'', vult Bronno aan. ''Moet je een borrel'', vraagt hij. ''Ik sta te trillen als een rietje'', laat ze weten. Bas geeft haar een slokje drinken. ''Ik ben Romy'', stelt ze zich voor. ''Leuk dat je er bent'', reageert Dominique. Romy is blij dat Dominique haar zo ontvangt. Dominique vraagt of ze rookt. Romy zegt van wel. Dominique vraagt of ze dan eerst een sigaretje wil doen, maar nee Romy denkt dat ze eerst even gedag moet zeggen. ''Wat ben je knap'', reageert Dominique. ''Jij ook'', reageert Romy. Dominique is zo blij dat er weer een meid binnen is. ''Iedereen, de mannen al helemaal'', aldus Dominique. Binnen in de loods begroet Romy de andere bewoners. ''Oh jongens ik sta te trillen als een rietje''. Andere bewoners nemen ondertussen haar kist mee naar de loods.

''Het is zo onwerkelijk, ik heb het heel lang gevolgd en nu zit ik hier''. Nadat er water voor Romy gehaald is is het tijd om voor te stellen. ''Romy, 23 jaar en ik kom uit Deventer. Ik werk in een assurantie kantoor in de sales. Ik heb een vlotte babbel, dat is wel handig hier. Ik ben een modepopje, hou van mode, beauty en nagels. Daar wil ik me ook op gaan richten. Ik ben niet vies van een beetje zand onder de nagels. Ik wil aanpakken, ben een harde werker. Ik heb er superveel zin in en voor mij mag het avontuur echt gaan beginnen. Ik heb er helemaal zin in'', aldus Romy. Nadat ze zich voorgesteld heeft is het natuurlijk tijd voor de vragenronde. Hier zo meer over in een nieuw bericht op Utopia Gekte.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.