''Moet je die Rob horen [...] Hij heeft maandenlang geen flikker gedaan'' ~ Utopia Gekte

3/14/2016

''Moet je die Rob horen [...] Hij heeft maandenlang geen flikker gedaan''

Cemal doet een dans auditie

Direct na het centraal hebben Bjorn en Bronno een woordenwisseling. Wij hebben het niet gevolgd, maar gelukkig zijn er filmpjes van. Deze kun je onder aan dit bericht terug kijken. Om tien voor half twee zien we Cees en Ramona achter de bar van het bruin café. ''Ratten'', mompelt Cees. ''Echt allemaal ratten, ik weet het'', reageert Ramona. ''Moet je die Rob opeens horen. Dit, dat moet gebeuren. Hij heeft maandenlang geen flikker gedaan'', aldus Cees. Ramona besluit te gaan douchen. ''We praten zo Cees. Ik ga douchen en het eerste wat ik daarna ga doen is met jou praten''. Rob, Victoria en Gina zien we in het zonnetje voor het Cordwood zitten. Daar gaat het gesprek weer over Dominique. Rob wil niet dat Dominique weg gaat. Hij ziet heel veel in haar. Rob en Victoria vinden haar heel behulpzaam en lief. ''Ze ziet spoken in haar hoofd'', vind Victoria. Maar Dominique maakt al zoveel stappen. ''Vergeet die dingen niet te beseffen''. Rob is van mening dat Dominique wel moet willen. Als ze wil komt de rest wel goed. ''Het zal een hobbelige weg voor haar worden, maar als zij die eindstreep kan halen'', aldus Rob. Victoria is blij dat ze er is. Ze vind het een lief/leuk meisje. Volgens Rob is er ook niks mis met haar. Ze heeft alleen een heel verkeerd zelfbeeld.

Om kwart voor twee zien we Cemal en Ivan weer druk aan het werk op de akker. Een paar minuten later komen Gabriëlle, Rowena en Ramona Cemal storen. Ze roepen hem bij zich en hebben een muziek boks bij zich. ''Je wil toch dansles. Bewijs het maar even''. Cemal danst al voordat de muziek aan gezet is. Hij is duidelijk gemotiveerd en heeft er blijkbaar zin in. De dames joelen. ''Ik wil voetenwerk zien'', roept Rowena. ''Je ass, je ass'', aldus Gabriëlle. Cemal danst vrolijk door. Hij beweegt zijn heupen en maakt sensuele bewegingen. ''Go Cemal, dat gaat goed komen hoor'', aldus Rowena. '''Beetje naar beneden zo'', adviseert Ramona. Rowena mompelt weer over voetenwerk en wil dat hij haar nadoet. Even later zien we Cemal tegen Gabriëlle aan dansen. ''Ik raak maar niks aan'', reageert Gabriëlle. ''Een beetje met je armen'', moedigt Rowena aan. ''Maak hem af'', aldus Ramona. ''Fade it out Cemal'', vult Rowena aan. Als hij klaar is met dansen barsten de dames in lachen uit. ''Als er een danslerares is die deze man dansles wil geven mail even'', roept Rowena. ''Je kan wel draaien met je ass. Goedzo Cemallie'', aldus Gabriëlle. Vervolgens zeggen ze dat Cemal maar weer lekker verder moet gaan werken op de akker. Cemal vraagt of de dames dan even brood en koffie voor de mannen willen halen. Rowena lijkt dat wel te willen gaan doen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.