''Michael zegt dat ik op zijn cocky moet zitten'' ~ Utopia Gekte

3/10/2016

''Michael zegt dat ik op zijn cocky moet zitten''

Klussende bewoners

De middag is rustig verlopen in Utopia. Om tien over twee zien we de bewoners buiten aan de picknick tafel zitten. Gina heeft lang in de keuken gestaan om van alles voor te bereiden voor de lunch. Ramona zegt iets aan te willen kondigen, maar dan volgt er een streamlock. Vervolgens als we weer beeld hebben is Rowena aan het praten. ''Dingen voorgevallen, ik voelde bepaalde vibes en ik miste een bepaalde saamhorigheid dus ik denk, laten we een lunch organiseren. Gina zou Gina niet zijn als ze geen heerlijke dingetjes had bereid. En we hebben muziek. Even een uurtje voor de gezelligheid. Eet smakelijk'', aldus Rowena. vervolgens zitten de bewoners dus heerlijk te eten en ondertussen zingen er een aantal mee met de muziek. Gabriëlle en Ramona zien we om drie uur dansen en Michael kan het niet laten een opmerking te maken. ''Michael zegt dat ik op zijn cocky moet zitten'', aldus Gabriëlle. ''Michael is het klaar nou'', reageert Ramona. Na de lunch zien we Ivan binnen aan het werk. Het is onduidelijk of hij überhaupt mee heeft gegeten of dat hij gewoon de hele tijd door gewerkt heeft. Victoria, Gina, Rowena en Cemal zien we op dat moment nog vrolijk dansen op de muziek. Om kwart voor vier zien we Bas en Dominique in de gym waar ze aan het sporten zijn.

Om vijf over vier is er een boekje binnen gekomen. ''Hij is de shit. Ah baby'', laat Gabriëlle enthousiast weten. ''Het is echt een boek'', aldus Victoria. ''Dit is echt sick. Fucking vet'', vind Ivan. En ook Gina vind het er ''gruwelijk'' uit zien. Ivan heeft wel wat op en aanmerkingen. Verbeterpunten, maar Victoria lijkt het wel prima te vinden zoals het is. ''Wauw echt supermooi hoor'', aldus Gina. ''Kijk eens hoe dik'', vult Victoria aan. Ze vind hem zo mooi. Het is het boekje ''gebundelde krachten''. Victoria vind het jammer dat ze er maar één hebben. Ivan wijst haar er op dat ze hem nog even moet lezen. Controleren op spelfouten en spaties. Victoria zegt dat te gaan doen. Om tien over vier zien we Ivan weer verder gaan met klussen samen met Wim Vroege en buiten neemt Bronno met Cemal zijn plannen voor het ''hondenhok'' door. Lange tijd krijgen we dan ook alleen maar klussende bewoners te zien. Op de ene stream Ivan en Wim Vroege aan het werk aan de badkamer en op de andere stream Bronno en Cemal die het ''hondenhok'' in elkaar zetten. Om zes uur zijn ze daar nog steeds mee bezig. Zo'n tien minuten later krijgen we Rowena en Gabriëlle te zien die staan te koken in de keuken. Om vijf voor half zeven zien we Bjorn en Victoria achter de computer zitten waar ze aan het zingen zijn en om tien voor zeven kunnen de bewoners aan tafel om te eten.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.