Michael: ''Wat heb jij eigenlijk een misvormd hoofd'' ~ Utopia Gekte

3/02/2016

Michael: ''Wat heb jij eigenlijk een misvormd hoofd''

Michael en Dominique praten het uit

Cemal, Michael en Bas zijn dus onder andere met gips een afdruk van hun gezicht aan het maken. Niemand hield de tijd bij, dus moesten ze het maar op gevoel doen. Bas komt er op den duur uit, maar merkt dat de afdruk nog niet goed genoeg is. Snel gaat hij er dus weer terug in met zijn hoofd. Na een paar minuten komen ze er langzaam één voor één uit. Eerst Cemal, dan Michael en als laatste Bas. Michael is erg tevreden over zijn afdruk en die van Bas schijnt ook wel oké te zijn, maar die van Cemal zou mislukt zijn. Bronno denkt dat het komt omdat hij te weinig vaseline op zijn gezicht heeft gedaan. Snel lopen de heren naar de wasbak om hun gezicht schoon te wassen. Daarna nemen ze nog een kijkje bij de afdrukken. ''De mijne is mislukt'', laat Cemal nogmaals weten. ''Wat heb je allemaal gedaan'', vraagt Michael. ''Ik had niet genoeg vaseline op mijn gezicht dus dat word opnieuw doen'', antwoord Cemal. ''Die van Bas is ook goed gelukt. Kijk mijn lippen. Ik was met het stokje aan het spelen. De hele tijd naar boven en beneden'', laat Michael weten. Hij vraagt of het lucht''pijpje'' er uit moet. ''Ja'', reageert Bas. ''Kijk hoe gaaf. Dit is echt gaaf hoor en de jouwe ook'', vertelt Michael enthousiast. Bas laat weten dat zodra hij droog is ze hem goed moeten opschuren zodat hij egaal is en dan moeten ze latex kopen. ''Die van Cemal is ook wel goed gelukt hoor. Als hij gewoon opschuurt'', laat Michael weten. ''Als hij heel erg opschuurt'', lacht Bas. ''Wat heb jij eigenlijk een misvormd hoofd'', aldus Michael. ''Dat zeg jij'', reageert Bas.

Om kwart voor twaalf zien we Dominique en Michael heel kort samen aan de picknick tafel. Dit keer geen lange gesprekken of discussies. Daarentegen lijken ze het dit keer ook echt uit te praten. ''Het spijt me dat het zo is overgekomen. Ik voel me gewoon buiten gesloten terwijl ik bij je wil zijn'', horen we Dominique zeggen. De twee omhelzen elkaar. Dominique vind het belangrijk dat hij met haar blijft praten omdat ze denkt dat ze er wat aan heeft en hij ook. ''Dat is ook zo'', reageert Michael. ''We moeten het toch met elkaar doen. [...] Ik mag je en het was nooit de bedoeling om je pijn te doen. [...] Je zal wel moeten want niemand kan je foto's bewerken zoals ik doe'', grapt Dominique. Daarna lijkt alles dus weer oké, maar in Utopia weet je het maar nooit. Voor de rest is het even lekker rustig in de loods. Cemal zegt de afdruk opnieuw te gaan doen. Hij is niet tevreden met het resultaat, laat hij aan Dominique weten. En om vijf over half één zien we Rowena de doucheruimte schoon maken. Ook zijn er aardig wat bewoners met de kasteeltuin bezig.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.