Michael was vanochtend emotioneel. ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Michael was vanochtend emotioneel.

Sporten met Gabs, Row en Ivan.

Terwijl de sneeuw achter Michael naar beneden dwarrelt biecht hij iets op aan Bas. Hij heeft vanochtend een traantje laten vallen toen hij wakker werd. Terugdenkend aan zijn verleden vraagt hij zich af hoe hij was geweest als... Volgens Bas is Utopia een mooie plek om dingen te verwerken. Michael denkt dat hij alles wel een plek heeft gegeven. ''Maar er speelt zoveel meer. Ik kan niet meer vertellen omdat er echt wel dingen zijn... Wat ik bewust heb meegemaakt. Mijn achternaam helpt ook niet mee. Er zijn zoveel meer dingen. Het gaat drie generaties door zeggen ze altijd, nou dat klopt ook wel. Als ik zie hoe mooi mijn zus het doet, dan ben ik zo trots op haar. Naarmate ik ouder wordt vallen alle puzzelstukjes altijd wel ineen. Van mijn 3e tot mijn 12e heb ik wel een gelukkig leven gehad''.

Helaas heb ik niet alles kunnen verstaan wat Michael zei. Hij praatte erg zacht en hier waait het erg hard. :-) Uiteindelijk vraagt Michael aan Rowena of Ramona al wakker is. ''Die moest ik wakker maken'', vertelt hij. Vervolgens krijgt Ramona de schrik van haar leven omdat ze schreeuwend wakker word gemaakt. Gabriëlle begint super vrolijk tegen Michael te zingen. Ze heeft geen idee dat hij vandaag een beetje verdrietig is. Samen met Rowena en Ivan gaat ze samen sporten. Rowena zit op de fiets, Ivan is aan het hardlopen en Gabriëlle doet allerlei oefeningen op de plaats. Vanochtend waren Rowena en Ivan nog in gesprek over hun sporthorloges. Ivan zei sinds de aanschaf van het horloge niet meer te hebben gesport. ''En daarvoor eigenlijk ook niet''. Nu heeft hij dus besloten om toch weer te gaan sporten. In de loods zitten Bas en Bjorn momenteel beide achter een computer. Verder gebeurt er nog weinig spannends en/of interessants vandaag in het beloofde land. Dominique is samen met Victoria boven op de vide weer aan het ventileren over Michael.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.