Michael neemt afscheid en verlaat het Utopia terrein ~ Utopia Gekte

3/12/2016

Michael neemt afscheid en verlaat het Utopia terrein

''Dankzij jullie heb ik mezelf gevonden''

Nadat Michael zijn vertrek heeft aangekondigd en zijn spullen gepakt heeft is het tijd om te gaan. ''Kan iedereen even bij elkaar komen voor het afscheid van Michael'', gilt Ramona. ''Het is snel'', horen we Gina op de achtergrond zeggen. ''Wie gaat nu mijn make-up doen? En bedankt'', aldus Rowena. Als iedereen bij elkaar is gekomen neemt Ramona het woord. ''Lieve, lieve Michael. Ik wil gewoon even zeggen dat ik heel trots op je ben. Wat jij in twee maanden hebt gedaan doen mensen soms een jaar over. Ik ben van je gaan houden als mijn brother en ik heb heel veel met je gelachen hier'', aldus Ramona. Ze is erg emotioneel tijden het vertellen. ''Omdat je in de theater voorstelling iets wilde doen en het niet meer gaat lukken, heb ik hem toch even voor je. Je nummertje''. Michael wilde dat nummer laten horen en zonder wat te zeggen zouden ze dan genoeg weten. Ramona speelt het muziekje af. Er klinkt applaus. Vervolgens pakt Ramona een fles champagne en worden er glazen gehaald. Ivan ontpopt de fles niet veel later en schud ermee. Er word geproost. ''Jullie bedankt voor alles'', aldus Michael. ''Proost jongen'', reageert Rob. ''Succes buiten Michael'', aldus Bjorn. ''Dat gaat zeker lukken. Dankzij jullie heb ik mezelf gevonden, dus bedankt gast'', laat Michael weten. ''Hi knul. Proost op het leven'', aldus Bronno. ''Hou ze op de been hé'', grapt Michael. ''Doe je de groetjes aan Enkhuizen'', vraagt Rowena.

Vervolgens gaan ze richting de poort. Michael en Ramona lopen samen en de rest volgt. ''Pas je op ze'', vraagt Michael. En ook wil hij weten wanneer Ramona haar post krijgt. De eerste week van april laat ze weten. ''Dus dan moet ik het voor de eerste week van april schrijven. En ik ga naar je moeder toe he'', aldus Michael. ''Ja dat zou echt leuk zijn'', vind Ramona. ''Hou vol hé. Ik wil het zien'', laat Michael aan Rowena weten. ''Wil je een foto met iedereen'', vraagt Rowena. ''Nou vooruit hé'', reageert hij. ''Hoe moet het nou met die boyband? poeh poeh. Succes'', aldus Michael. ''We kunnen net zo goed op deze plek blijven staan voor iedereen die weg gaat'', laat Bjorn weten. Hij had gedroomd dat iedereen weg moest. ''Bizar dit'', aldus Bjorn. Na het maken van de groepsfoto lopen ze verder naar de achterste poort waar meteen het hek open gaat en ook weer gelijk dicht. Gabriëlle zien we meteen weer terug lopen naar de loods, maar Michael neemt nog even één voor één afscheid van iedereen. Iedereen krijgt een knuffel en nog een laatste woordje. Michael weet nog wel het allereerste gesprek op de akker met Ivan. Dat neemt hij mee. Dat was het eerste stukje naar zelfvertrouwen. ''Ceessie houd ze in de gaten dat stelletje...'', Michael maakt zijn zin niet af. ''Het komt goed, ik ga naar mijn familie, vooral naar hem toe'', aldus Michael.

''Hou je rustig en knallen buiten'', reageert Bjorn en Cemal laat weten Michael over veertien maanden te zien. Ook met Dominique word er geknuffeld en met Bas. ''Ik mis je gewoon nu al'', grapt Michael en tegen Ramona zegt hij dat hij haar hele bed met parfum onder gespoten heeft. Vervolgens verlaat Michael het terrein en moeten de Utopianen het weer even met een inwoner minder doen.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.