Michael helpt Ramona met douchen ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Michael helpt Ramona met douchen

Cemal opsluiten in het kak huis

Michael maakt net zoals de dames er ook een drama van om naar het kak huis te gaan. ''Ik kan niet'', laat hij weten als hij om vijf voor één zich in het kak huis bevind. ''Jezus ik hoor je gewoon poepen'', lacht Ramona die voor de deur op hem aan het wachten is. ''Ik kan echt niet. Ik kan het gewoon niet, wat een tyfus programma'', aldus Michael die weer het kak huis uit komt lopen. ''Je kan je kak toch niet drie weken ophouden. Dit is niet voor ons gemaakt. Wij zijn toch diva's'', reageert Ramona. Weer binnen in de loods begint Ramona erover dat ze wil douchen. ''Je kan toch een dagje niet douchen. Dat is toch geen probleem'', reageert Cees. ''Ze is jarig'', laat Michael weten. ''Jarig? Oh'', reageert Cees. ''Ik ga pissen hoor'', laat Michael weten om vervolgens toch weer naar buiten te verdwijnen. Ramona bereid ondertussen van alles voor om zo te kunnen douchen. ''Ik ga ook even een emmertje pakken voor warm water. Ik heb respect voor iedereen en hard werken, maar ik kan gewoon niet. Ik moet me wassen'', aldus Ramona. ''Dat geeft toch ook niet. Dan ga je je toch even wassen'' reageert Dominique. Dominique zet ondertussen de afwas in de afwasmachine. ''Michael kom je me dan even helpen zo'', vraagt Ramona. ''Ja'', reageert Michael. ''God, ze zijn er al. Michael komt snel, ze zijn er al. Van de Piano bar, ik moet zo zingen'', aldus Ramona.

Om vijf over één zien we Ramona buiten staan in een legging met daar bovenop een zwart topje met spaghetti bandjes. Ze wast zichzelf met behulp van een emmer met water en sop. ''Oh dit kan niet, je lijkt wel zo'n Turkse vrouw in een bad huis'', reageert Michael. Er volgt een streamlock. ''Lekker douchen'', laat Michael daarna weten. ''Niet zo, niet zo. Boven mijn hoofd'', gilt Ramona als Michael met de slang water in haar gezicht spuit. ''Dit is hartstikke heet'', laat Michael weten. ''Het is heerlijk zo'', aldus Ramona. Ze trekt haar broek open en spuit ook daar even de boel schoon. ''Hahahaha dit kan toch niet'', lacht Michael als hij het ziet. Na aandringen van Michael en Bas spuit Ramona ook nog even wat water het kak huis in waar Cemal zit te poepen. Vervolgens ''sluiten'' Bas en Michael Cemal op in het kak huis door een ding voor de deur te zetten. ''Kunnen we hem niet dicht boren'', vraagt Michael zichzelf af. Als Ramona klaar is met douchen droogt ze zich buiten af met een handdoek. ''Hij zit gewoon te schijten daar, ik kan dat niet'', laat Michael weten. ''Wat een heerlijke douche, lekker warm'', aldus Ramona. Als ze door de keuken naar binnen loopt pakt ze meteen nog even een patatje. Cees ziet het en we zien hem om zich heen kijken om te zien of nog meer mensen het zagen, maar hij zegt er niks van. Als Cees even later weg is uit de keuken zien we Ramona weer in de keuken waar ze nog wat meer friet eet.

Wij krijgen vervolgens beeld op het afgesloten kak huis, zonder geluid. Om kwart over één is Cemal weer vrij. Blijkbaar kon hij de deur gewoon open doen en daarmee het ding wat de deur moest tegen houden weg schuiven. Andere mannen zijn ondertussen druk bezig om een buiten douche te maken.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.