Michael gaat Utopia ook verlaten. Per direct. ~ Utopia Gekte

3/12/2016

Michael gaat Utopia ook verlaten. Per direct.

Einde Utopia voor Michael.

Nadat Ivan gisteren zijn vertrek aankondigde doet Michael vandaag exact hetzelfde. Om 16:00 vroeg hij een spoedcentraal aan. De groep kwam uiteraard snel bijeen. Gisteren heeft Michael zijn 24 uur aangevraagd en ook heeft hij gesprekken gehad met de psycholoog. Sommigen wisten hier al van. Soms kregen we ook wel iets door, maar we wisten niks zeker. Michael zegt veel mooie te hebben meegemaakt tijdens zijn verblijf in Utopia. Toch neemt de heimwee de overhand. Hij mist zijn vriend, familie, vader en ga zo maar door. Aangezien hij gisteren zijn 24 uur heeft aangevraagd kan hij Utopia nu per direct verlaten.

Aanstaande woensdag is het Ivan die Utopia verlaat. Dat betekent dat er ook weer twee nieuwe bewoners komen in korte tijd. Buiten wat commotie rondom het gebruik van botox heeft Michael weinig neergezet in Utopia. Hij zou veel geld gaan verdienen door middel van zijn travestie. Daar is echter niks van terecht gekomen, net als met de make-up workshops die hij zou gaan doen. Wat Michael meeneemt is overigens ook op zijn minst opmerkelijk te noemen. Hij kwam kort geleden binnen met één kistje. En gaat zo weg met een hele kar vol spullen. Tussen het uitzoeken en uitdelen van spullen door vloeien er ook flink wat tranen. Met name Ramona is erg emotioneel onder het vertrek van Michael. Zij was dan ook vaak met Michael samen in Utopia, veelal om met elkaar te kletsen. Cemal: ''Misschien komt er wel een nieuwe nicht bij''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.