Michael flipt door ongevraagd advies van Cees. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Michael flipt door ongevraagd advies van Cees.

''Is toch niet normaal? Zo'n bek man!''

We gaan nog maar eens terug naar de keuken want Victoria en Bronno zijn veel te intelligent bezig voor mij. In de keuken staan Michael, Bjorn en Cemal nog te koken. En het gaat over het ontvangen van bezoek. Cemal kwam geloof ik op dit onderwerp omdat hij op een gegeven moment zijn eerste keer bezoek gaat krijgen. Bjorn weet nog wel wat hij dacht toen hij voor het eerst bezoek kreeg. ''Bij sommige mensen had ik wel zoiets van jullie hoeven jezelf niet voor te stellen aan mijn familie. Bij mijn eerste keer dat ik bezoek had. Hoe jullie tegen mij praten, dan hoef je niet te lachen naar mijn familie. Een beetje schijnheilig zitten doen met mijn familie, terwijl je mij liever ziet gaan dan blijven. Dan heb ik echt, rot op joh'', vertelt Bjorn. Hij noemt er alleen geen namen bij.

Uiteindelijk ontstaat er een fikse ruzie in de keuken tussen Cees en Michael. Zoals altijd gepaard met een streamlock dus het laatste beetje vuurwerk hebben we moeten missen. Cees sprak Michael in ieder geval aan op iets dat met het koken van de andijvie te maken had. Je zou het ongevraagd advies kunnen noemen. En dat duurde zo lang tot er iets knapte bij Michael. ''Cees ik ben er klaar mee! Het is even klaar nu! Nu klaar! Nu klaar even'', schreeuwt hij. ''Jezus man, dit is geen normale reactie hebben wat hij doet. Is toch niet normaal, zo'n bek man'', roept Cees verbrouwereerd. Gabriëlle is er als een speer bij om Cees weg te halen. ''Laat hem Cees, dat is zijn reactie'', laat ze weten. Op dat moment komt er helaas een streamlock. Michael stampt na de streamlock woest naar buiten en praat tegen zichzelf. ''Ohhh hij moet echt ophouden!'', roept hij al stampvoetend naar de poort. Terwijl Michael even stoom afblaast doet Cees binnen nog eens zijn verhaal. Ook daar krijgen we slechts één zinnetje van mee: ''Ik kreeg een bek joh van hem, nouuuu!''

Er volgt nog een streamlock. Als er weer beeld is vraagt Ramona aan iedereen waar Michael is. Hij bleek even 'boodschappen te hebben gehaald' buiten. Straks gaat hij ongetwijfeld zijn verhaal luchten bij Ramona. En ook Cees zal vast nog wel zijn eigen versie meerdere malen herhalen bij anderen... Op dit moment is Michael toevallig al aan het herhalen wat er is gebeurd. Terwijl hij de andijvie stampt moppert hij nog even door: ''En dan noemt hij mij onbeschoft? Nou ik weet niet, ik heb een betere opvoeding gehad dan jou''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.