Michael en Dominique ventileren over elkaar. ~ Utopia Gekte

3/01/2016

Michael en Dominique ventileren over elkaar.

Dominique bij Bas en Michael bij Ramona.

''Als mensen niet praten en willen horen dan horen ze toch niet. Maar ik heb aangegeven dat hij niet meer zo publiekelijk uitspraken moet doen. Hij blijft mij eng en een slang vinden, nja prima. En we hebben nog twee maanden dat we van elkaar af kunnen komen'', vertelt Dominique aan Bas. Ze heeft het over het gesprek dat ze zojuist had met Michael. Aangezien ze een sigaret roken valt het gesprek stil. Tussen de stilte door mogen we genieten van een streamlock. Binnen pakt Michael ook zijn kans om zijn hart te luchten. Hij doet het bij Ramona en is zich overduidelijk erg druk aan het maken. ''Als je bij mij thuis was met dat vingertje had ik hem er af gebeten'', moppert Michael waarop Ramona in de lach schiet. ''Ik ben gefrustreerd omdat ik het probeerde uit te leggen. En als zij het dan niet snapt elke keer, dan schrijf ik het op voor je. Dan kan je het lezen en er vragen over stellen en kunnen we tot iets komen. Ik ben koppig. Dat onzeker zijn snapte ze ook niet, ze lulde er overheen. Met zulke mensen wil ik niet onder één dak wonen. Ik zei je weet hoe je drie stemmen moet geven...'' gevolgd door een nieuwe streamlock.

Ramona vraagt of Michael wel opgelucht is. ''Ze snapte niet wat ik zei. [...] Luister.. Nja weet je.. Ze zegt we hoeven het heel kort te houden. Hoezo kort houden? 'Ik wil niet meer dat je dit soort dingen zegt an publiek'. De rest is dus wel goed?''. Ramona vraagt wat hij toen zei. ''Laten we dan praten over het hele geheel. Dat snapt ze niet. Ik negeer haar vier dagen weet je. Ik doe dat expres. Dat heb ik ook gezegd. Laat me dan 4 dagen met rust en mijn ding doen. Als je dat niet snapt. Ik probeer het toch goed te doen...'' gevolgd door weer een streamlock. We konden alleen nog horen dat Ramona denkt dat Dominique niet wil lezen wat Michael op wil schrijven. Volg je het nog een beetje? :-) Na de zoveelste streamlock staat Ramona te dansen in de keuken met Gabriëlle. Het gesprek is dus afgelopen. Dominique is binnen weer bezig met foto's maken, dus ook zij heeft het er even niet meer over.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.