Mark met rozen en chocolade aan het hek voor Gina ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Mark met rozen en chocolade aan het hek voor Gina

We mogen het niet zien

Om half zeven kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Er staan weer roti platen op het menu. Een paar minuten later zien we Ivan naar de stal lopen. Alle dieren rennen achter hem aan de stal in en achter de dieren volgt een onbekende man. Al snel zien we een grote vrachtwagen staan en word duidelijk dat er weer voer voor de dieren afgeleverd word. Bas en Ivan zien we alles uitladen en niet veel later zien we ook Rob mee helpen. Opeens word er een streamlock ingezet. Niks bijzonders, de laatste dagen hebben we namelijk onnozel veel streamlocks. Wat wel apart is is dat we minstens vier verschillende streamlock beelden te zien krijgen. Eerst krijgen we Ivan te zien boven het kippenhok. Al snel daarna de stal. Vervolgens een streamlock van takken van een boom boven de poort en uiteindelijk de poort. Als we weer beeld hebben zien we vele bewoners bij het rokersbankje staan. Door opmerkingen die gemaakt worden hebben we het vermoeden dat Mark aan het hek is geweest. We horen één van de bewoners namelijk een opmerking maken over dat Gina zich afvroeg of hij haar vergeten was. Als we een kijkje nemen op de Fan pagina van Mark zien we dat we inderdaad gelijk hebben. Mark is aan het hek geweest en heeft een bos rozen en chocolade voor Gina meegenomen.

Om tien voor half acht zien we Cees en Gina in de horeca keuken waar ze de bos bloemen in een vaas zetten. Cees horen we even later zeggen dat er dus eigenlijk altijd iemand buiten moet zijn. ''Tijdens het eten, dat is wel een gewaagde gok van hem'', laat Bronno weten. Om vijf voor half acht krijgen we weer een streamlock en na de streamlock zien we Gina en Gabriëlle op de bank zitten. ''Dat hij ook over sporten begon. Toen dacht ik echt shit. 'Wel gaan sporten want ik sport ook elke keer'. Toen dacht ik 'oké'. Dat heb ik drie weken niet gedaan vanaf het moment dat hij weg is'', aldus Gina. ''Hij was wel lekker neutraal hé'', reageert Gabriëlle. ''Dat handje'', lacht Gina. ''Ja 'ik wil je voelen'', reageert Gabriëlle. Er volgt een stream wissel waardoor we het gesprek niet meer kunnen volgen. En niet veel later weer een streamlock. En nog een streamlock. Om ongeveer tien over half acht krijgen we Gina weer in beeld. Gina zegt dat ze haar chocolade eigenlijk niet wil delen. ''Geef me gewoon twee blokjes'', reageert Gabriëlle. ''Dan moet je wel mee sporten. Vier keer in totaal. [...] Nu schaamde ik me. Ik kan niet zeggen dat ik wel sport want hij ziet dat ik niet sport'', aldus Gina. Gabriëlle noemt Gina vervolgens een bedrieger omdat ze belooft had om te sporten en het niet gedaan heeft. Gina lijkt in ieder geval super vrolijk te zijn met het bezoek van Mark. Met een lach op haar gezicht zien we haar naar een kaartje kijken. Waarschijnlijk een kaartje wat bij de bos rozen zat. Laatst gaf ze al aan dat Mark één keer per maand aan het hek zou komen en dat hij nog niet geweest was, maar nu is hij dus alsnog langs gekomen.
De lange stream lock van net was omdat Mark aan het hek was. Jammer dat wij het niet hebben kunnen zien maar als het...
Geplaatst door Mark Elgers fan pagina op woensdag 9 maart 2016

Streamlock beeld 1
Streamlock beeld 2
Streamlock beeld 3
Streamlock beeld 4
Na de streamlock
De rozen van Mark in een vaas zetten
Het kaartje bekijken

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.