''Kutwijf je bent echt vals Gina'' ~ Utopia Gekte

3/22/2016

''Kutwijf je bent echt vals Gina''

Paas eieren zoeken

Om kwart over drie roepen Ramona en Dominique iedereen bij een voor de eieren zoektocht. ''26 maart is de markt en wat voor markt is het? Paasmarkt en wat hoort er bij een Paasmarkt? Eieren zoeken! Op de markt hebben we een spel. Een paaseieren spel. Het gele ei op de markt is een B&B overnachting waard. Dat is echt een prijs ter waarde van 150 euro. All in pakket. Prijs twee is een keuze prijs. Een t-shirt naar keuze of een haar bon ter waarde van 50 euro bij Gina. De derde prijs is ook bij Gina. De lekkerste patat uit Le Luifel met een snack''. Ze gaan ook gewoon chocolade eieren verstoppen tijdens de markt. Maar nu is het tijd om ook eieren te gaan zoeken. Voor hun zelf hebben ze ook leuke prijsjes. Degene die het gele ei vind krijgt vrijdagavond een lekker diner van de dames, maar als een dame het ei vind krijgt die dame een diner van de heren. De tweede prijs is een ontbijtje op bed en de laatste prijs is een hoofdhaar wasbeurt van Dominique met een massage.

Ze moeten straks op een lijn gaan staan. ''Klaar af'' en dan gaan ze actief rennen en zoeken naar de eieren. Er zijn drie hints. De eerste hint is ''zoek op kleur''. De tweede hint is ''zoek in de stront''. En de derde hint is ''zoek een uitweg''. Om half vier zijn de bewoners fanatiek over het terrein aan het rennen op zoek naar de eieren. Bronno kijkt in de gouden pot, maar daar liggen geen eieren. Bas heeft als eerste een ei gevonden en Benjamin vind niet veel later het tweede ei. ''Ze zijn snel'', vind Ramona. Gina zoekt bij de poort en vind uiteindelijk het laatste ei. Ze liep er naar eigen zeggen vijftig keer langs. Gina heeft het blauwe ei gevonden. Bas groen en Benjamin goud. Gina wilde heel graag een ontbijtje voor haar en Victoria. ''Paasmarkt 26 maart jongens'', roept Ramona nog snel. ''Kutwijf je bent echt vals Gina. Ze kiest haar bed genoot, maar het is mijn bed'', aldus Gabriëlle. ''Je slaapt er niet'', reageert Gina.

Benjamin wil graag een mannenavondje met alle mannen en dat de vrouwen dan voor ze koken. Dan verzorgen de mannen de Paasbrunch. ''Dan kunnen we daarna in bad''. Benjamin is aan het onderhandelen, maar Ramona lijkt er niet in mee te gaan. Om half vier komt de halal slager ook weer langs om vlees te brengen. Cees rekent af. Ze zijn er dit keer 81,68 euro aan kwijt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.