''Krijg lekker de touwtyfus. Ik heb hier geen zin meer in. Flikker op'' ~ Utopia Gekte

3/14/2016

''Krijg lekker de touwtyfus. Ik heb hier geen zin meer in. Flikker op''

''Je gaat niet zo over me praten''

Om half vijf zien we Dominique en Victoria op de schommelbank bij de kasteeltuin en de kas zitten, We hebben het begin van het gesprek gemist omdat we de woordenwisseling tussen Bronno en Bjorn aan het volgen waren, maar Dominique schijnt boos te zijn omdat ze er achter is gekomen dat er achter haar rug om geroddeld is. Ook vind ze het vreselijk dat Bas tussen twee vuren staat. Volgens Victoria is dat aan Bas om er wat aan te doen. Daarom wilde ze ook dat Bas bij het gesprek was. Victoria dacht dat het een bitchfight kon worden. Ze is heel zuinig op Dominique. Dominique laat weten dat ze er vandaag totaal gevoelloos voor is. ''Je gaat niet zo over me praten. Niks geeft jou het recht...''. Er volgt een streamlock. Dominique word altijd op het matje geroepen. Mede vanwege Ramona gaat ze niet in de hot tub. Net als dat ze niet tegelijkertijd met Ramona gaat sporten omdat ze dan commentaar krijgt. Ze is al eens op het matje geroepen en nu krijgt Dominique commentaar omdat ze dus niet in de hot tub komt met de dames. Dominique gaat vanaf nu doen wat ze zelf wil doen, want ze word toch wel op het matje geroepen. Vinden ze haar niet onzeker, dan vinden ze dat maar. ''Krijg lekker de touwtyfus. Ik heb hier geen zin meer in. Flikker op'', aldus Dominique. Victoria lacht. ''Ik kan er gewoon niet om huilen'', laat Dominique weten. Ze gaat zich ook niet meer verstoppen. Daar heeft ze geen zin meer in. En als ze een decolleté aan wil trekken dan doet ze dat. Ze heeft haar tieten eindelijk weer terug. ''Je maakt stappen meissie'', reageert Victoria.

''Ik heb oprecht niet het idee dat ik naar haar kijk. Ik vind het heel naar. Ook naar dat we dit gesprek hebben want ik heb het idee dat ik roddel, maar ik moet het gewoon kwijt. Laat me met rust, laat me in mijn waarde, beoordeel me niet zo''. Dominique bemoeit zich ook niet met haar proces. ''Stop met je voet steken in het mijne, stop ermee. [...] Wat voor vruchtbaars wil je uit het gesprek halen als je daarvoor al zegt dat ik gek in mijn hoofd ben. Ik krijg toch geen eerlijke kans. Als je dat soort dingen over me durft te zeggen, dan maakt het ook niet uit of ik stop met kijken of op een andere manier kijk of dat ik de grond voor je ga kussen''. Volgens Dominique gaat ze toch altijd wel iets zoeken/vinden. Victoria wilde voorkomen dat het uit de klauwen zou lopen. De lading die er was moest er af. Als Dominique vandaag ter oren komt wat Victoria zegt dan staat ze er ineens heel anders in. ''Het heeft vandaag een staartje gekregen''. Dominique is er helemaal klaar mee. ''Dat snap ik, dat is oké'', reageert Victoria. Victoria laat weten dat Ramona met een enorm blok negatieve energie naar boven kwam. ''De confrontatie is met mij'', aldus Dominique. Ze ervaart het zo. Het is weer een probleem met Dominique en dan vind ze het zo erg dat Victoria en Gabriëlle daar ook bij betrokken worden. Ze geneert zich voor zichzelf dat hun dan ook in die negatieve ... zitten. ''Daar kiezen we zelf voor'', laat Victoria weten. De emotie bij Ramona is volgens Victoria zo hoog omdat ook haar maatje weg is. ''Projecteer dat niet op een ander. [...] Het is toch ook geen respect vanaf haar zijde voor mijn proces'', aldus Dominique. Ze vond het gister enorm ongemakkelijk. Ze is een ongeslepen diamant, maar laat zich niet meer uit de weg slaan. Er word ook geen rekening gehouden met haar. Ze gaat nu doen wat ze wil en gaat niet haar best doen voor iemand die ook geen rekening met haar houd. ''Dit is het klaar''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.