''Kan je niet subtieler met de dekens bewegen?'' ~ Utopia Gekte

3/04/2016

''Kan je niet subtieler met de dekens bewegen?''

Bas en Do hebben lol.

Ook Bas en Dominique zijn om half tien wakker. En net als Benjamin en Michael hebben ze nog geen zin om uit bed te komen. Ze knuffelen en kussen liever nog even door onder de warme deken in de caravan. ''Kan je niet subtieler bewegen met de dekens? Wat moeten mensen wel niet denken? Ik heb ook Utopia gekeken, het is gewoon zichtbaar'', aldus Dominique. Ze gaat iets bij Bas vandaan liggen tijdens die uitspraak. Om drie seconden later weer vol op Bas te duiken en nog intenser te zoenen en knuffelen dan daarvoor. Als ze Bas eenmaal heeft opgegeild zegt ze uit het niets dat ze uit bed gaat. ''Waarom kijk je zo naar mij'', vraagt ze vervolgens onschuldig. ''Ik vraag je alleen om nooit meer zo naar mij te kijken want het was foeilelijk. En ook niet aardig. Juist omdat je je er bewust van bent is het veel erger! Ik kan mij nog verstoppen in onschuldigheid van onbewustzijn, maar jij bent gewoon een klier. Ja daaag! Eerst zo naar mij kijken en nu wat droogpenetratie? Nee.. Hahahaha, ik ga er uit'', lacht Do terwijl ze weer bovenop elkaar liggen.

Uiteindelijk gooit Bas de dekens van hem en Dominique af en vliegen de benen van Do in de lucht. Do lacht en klaagt tegelijk. Ze vind het hilarisch maar heeft tegelijkertijd pijn. Onder andere omdat Bas in haar tiet zou knijpen. Uiteindelijk schiet Dominique in de lach terwijl ze 'gadverdamme' uitschreeuwt. Wat Bas precies deed wil ik waarschijnlijk niet eens weten. :-) Volgens mij kreeg ze een scheet in haar keelgat want ze zei: ''Recht in mijn keelgat''. Telkens wanneer Dominique bijna uit bed is tilt Bas haar weer op. Om vervolgens samen achteruit weer in bed te rollen. Om 09:49 liggen ze nog steeds met elkaar in de knoop. Een minuutje later is het Bas die toch uit bed stapt en een broek aantrekt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.