''Je zet jezelf alleen maar meer voor lul, ik hoef het niet meer te doen'' ~ Utopia Gekte

3/02/2016

''Je zet jezelf alleen maar meer voor lul, ik hoef het niet meer te doen''

Gekreun onder de douche

Om tien voor negen zien we bijna alle bewoners op de bank zitten. Rowena opperde eerder vandaag in het centraal om vanavond te gaan weerwolven en te gaan ''chillen'' met zijn allen. Zodoende gaan ze dat nu dus ook doen. Ivan legt het spel eerst uit aan de nieuwkomers en daarna kunnen ze beginnen. Nadat ze uren dat spel hebben gespeeld zien we Michael en Ramona om tien voor elf in bed liggen waar ze voor de verandering weer eens over Dominique praten. Michael laat nog maar eens weten dat Dominique niet eerlijk het verhaal vertelt. Bas wist volgens Michael ook van niks. ''Vertel dan eerlijk het verhaal en ga er niet om heen draaien'', aldus Michael. ''Zo lang wij maar een team blijven'', reageert Ramona. ''Ik heb het nog een keer geprobeerd tegen die meid. Heel rustig, heel kalm en ze staat op en zegt 'nee hoor we gaan elkaar niet begrijpen' en loopt weg. Voor mij de bevestiging. Ik kan geen energie meer in jou steken'', aldus Michael. Er volgt een streamlock. We zien Gabriëlle even in de slaapkamer waardoor het gesprek over Dominique gestaakt word, maar zodra zij weer weg is gaan ze nog even rustig verder met het gesprek. ''Ik vind dat je heel volwassen hebt gereageerd. Doe je ding en misschien komt het ooit wel weer goed. Dat jullie ooit weer kunnen takkie'', aldus Ramona. Michael zegt dat hij dat zo zou kunnen. Morgen zou hij al weer ''takkie'' kunnen doen. Morgen kan hij gewoon weer leuk en aardig doen. ''Voor de rest geen vervelende meid. Een hele aardige vriendin, leuke meid is het, maar ik denk nog steeds hoe ik er over denk. Voor de rest is het een hele leuke lieve meid, er zit niks kwaads in, maar nu moet ze nog eens vertellen waar ze voor komt. [...] Nationale pestdag is in april toch. Snap je? Of ze echt of nep is. Ik kan het moeilijk zeggen want ik ben nep, heel mijn gezicht zit vol. [...] Ze weet toch wat ik hier kom doen. Dat weet iedereen toch. Ik kom voor de mooie opvulling hier'', aldus Michael.

''Je bent weer obstinaat merk ik'', reageert Ramona. ''Ik ben met mijn hoofd heel ergens anders'', laat Michael weten. ''Als ik buiten ben gaan we met elkaar praten'', aldus Ramona. ''Dan ga je dingen terug kijken'', laat Michael weten. ''Ik ga het gesprek van jullie terug kijken'', reageert Ramona. ''Ik.. Weet je wat het is schat? Ik wil gewoon mijn ding doen en niet nadenken of ik haar wel of niet tegen kom. Net heel rustig gedaan. Ik denk 'je zet jezelf alleen maar meer voor lul, ik hoef het niet meer te doen''. Michael laat weten dat hij mensen thuis heeft zitten die hij moet laten zien waarvoor hij daar is. ''Ik moet niet de hele tijd over dat wijf gaan zitten lullen. Die denken 'Michael je had net zo goed thuis kunnen zitten''. Michael heeft zijn vriendje Sander belooft dat hij wel zijn ding zou doen, anders had hij net zo goed thuis kunnen blijven. Hij doet het voor hem en komt ook om zichzelf te vinden. Hij zit nu alleen maar op een ander te letten. ''Nee, ik doe mijn ding nog wel. Ik heb letterlijk gezegd wat ik er van vind. Er over nagedacht, maar ik laat niet dat laatste stukje ook nog van me af pakken. Dat maakt wel wie je bent. Oprecht en eerlijk snap je? Ik kan dat niet. Het laatste stukje van mezelf ook nog van me af laten pakken. Maar snap je? Ik heb er wel echt goed over nagedacht voor ik dat gesprek aan ging en uh. Het is juist heel mooi dat ik zo direct en eerlijk ben snap je? En ik hoef niet te veranderen'', aldus Michael. ''Jij gaat niet veranderen gap, Geloof me dan krijg je mij op je nek en dat is heel zwaar'', reageert Ramona. ''Ik kan jou niet dragen, jij moet mij dragen'', aldus Michael. Er volgt weer een streamlock. ''Vrijdag tandarts'', horen we Ramona vervolgens zeggen. ''Ik ook'', reageert Michael. Ramona vraagt of hij het al opgegeven heeft. ''Ja, komt vrijdag'', reageert hij. ''Ik moet vier gaatjes laten vullen'', laat Ramona weten. ''Bij mij moeten ze alles vullen. Ik heb net maar één wrap kunnen eten want pijn...''', reageert Michael en weer volgt er een streamlock.

Om half twaalf zien we Michael en Ramona nog steeds in bed liggen. Samen zijn ze Snack a jacks aan het snacken. ''Geef me er eentje. O nee dat kan niet Baassie komt. Ik ga er zo eentje nemen'', laat Ramona weten. Als Bas in de kamer is vraagt Michael hoeveel calorieën er in zitten. Ze hebben twee smaken. Caramel en kaas. Bas gokt dat de karamel 50 kcal heeft, maar het blijkt 51(?) te zijn en de andere zou iets van 38 kcal zijn. ''Dit is gezond hoor, dit mag je. Je mag best eentje hier van eten. Dus ik ga er nu eentje van eten'', laat Ramona weten. Even later om tien over half twaalf staan Bas en Dominique allebei onder de douche. Bas wilde samen douchen, maar dat vond Dominique toch niet zo'n slim idee. Nu hebben ze blijkbaar besloten om alsnog samen te douchen. Tegelijkertijd, maar allebei in een ander hokje. Terwijl ze dus apart van elkaar douchen zijn ze om de beurt kreun geluiden aan het maken. Ivan loopt langs en lijkt even te denken dat ze samen onder één douche staan aangezien we hem ook nog even zien klooien aan één van de sloten. Dominique en Bas hebben ondertussen best wat lol. Dominique geeft de créme spoeling over de wand heen aan Bas en ze plagen elkaar ook nog even door met de douchekop water over de wand de andere douche in te spuiten. Koud water waarschijnlijk aan de reactie te horen. Ramona en Michael zien we om vijf over twaalf met hele andere dingen bezig. Ze zijn net als wat Cees elke ochtend doet aan het luchtfietsen in bed. Twee minuten want Cees fietst ook altijd minstens twee minuten. Ramona lacht tussendoor dat ze niet meer kan en stopt soms even. Michael vind het blijkbaar ook nog een hele opgave, maar houd het wel vol.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.