''Je moet er met elke vezel in je lijf achter staan''. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

''Je moet er met elke vezel in je lijf achter staan''.

Prachtig nieuws voor Rowena.

Vandaag is een grote dag voor Rowena. Zojuist heeft ze samen met Ivan een mail gelezen op de computer. Deze mail gaat over haar eigen single 'Gebed zonder end' die officieel mag worden uitgebracht. Het komt er op neer dat alles nu in een sneltreinvaart gaat worden uitgebracht. Maar, Rowena moet keihard aan de bak om haar single te promoten. Om te beginnen moet er zo snel mogelijk een hoesje komen. Ivan wil daar graag nog bij zijn zodat hij ook op het hoesje staat. Aanstaande maandag of dinsdag gaat daar de foto voor worden gemaakt. In de mail wordt Rowena gevraagd om de single op zoveel mogelijk manieren te gaan promoten. Ze moet haar eigen netwerk en het platform dat Utopia biedt daarvoor gebruiken. Ze heeft al een mail opgesteld die ze rond gaat sturen naar iedereen. Er gaat een release party komen. Ze wil like/deel acties opzetten voor op social media. Ze wil shirts, stickers voor op auto's, vloggen en ga zo maar door. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, maar Ivan waarschuwt haar wel. ''Je moet het wel doen. Je moet er met elke vezel in je lijf achter gaan staan. Dit is je kans. Grijp hem'', zegt hij onder andere. Ze krijgt een stevige en terechte peptalk van Ivan. Want vooralsnog heeft ze er niet alles aan gedaan om dit tot een succes te maken. Dat ziet ze zelf ook in.

Ivan helpt haar direct met plannen maken. Over elk belangrijk punt weet Ivan wel iets te vertellen waar Rowena op moet letten. Van stap A tot Z weet Ivan uit te leggen hoe ze het moet gaan aanpakken. De motivatie bij Rowena groeit met de seconde en ze gaat er alles aan doen om dit tot een succes te maken. We hadden hier nog veel meer over willen schrijven, maar er is momenteel drama gaande in Utopia. Daarover zo meer in een nieuw bericht. Rowena gaat de hele mail nog voorlezen aan de groep, dus we komen hier vast nog op terug later.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.