''Ivan zijn weg of geen weg''. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

''Ivan zijn weg of geen weg''.

Bjorn heeft geleerd van zijn fout.

We gaan weer door. Ditmaal is Bjorn aan het luchten bij Rowena en Rob op de vide. ''Even voor de duidelijkheid. Waarom ik even slaap 's avonds is omdat ik de hele dag met stenen loop te sjouwen. Loop ik achter hem aan. Zeg ik luister, leuk dat je zo praat, maar we zijn in gesprek. Loopt hij weg, wil die niet praten. Als je niet wil praten moet je niet eerst eenzijdig iets zeggen'', vind Bjorn. Rowena denkt dat het moment misschien even niet zo goed was. Bjorn wilde namelijk zijn excuses aanbieden omdat hij niet zoiets kinderachtigs had moeten zeggen nadat Ivan een kinderachtige opmerking had gemaakt. Dit gebeurde allemaal in het centraal. ''Dat had ik niet moeten zeggen en dat wilde ik dus zeggen. Dat is niet het issue, ik wilde dat tegen hem zeggen. Mijn opmerking is niet terecht, mijn excuses daarvoor. Dat is gewoon kinderachtig na een kinderachtige opmerking van jou. Vervolgens krijg ik weer zo'n houding en loopt hij weg. Prima dat je beledigd bent maar blijf wel volwassen. Ik wilde mijn excuses aanbieden voor mijn opmerking. Ik zei 's avonds is de workshop en hij zegt dan moet ik stenen sjouwen. 'S avonds sjouwt hij geen stenen, dan slaapt hij. Ik wilde zeggen dat dat niet nodig was, dat wilde ik zeggen. Ik heb er alleen maar respect voor. Hij komt naar mij toe, ik ben dat gesprek niet begonnen. Hij deed het heel kinderachtig op zijn manier oplossen. Maar als jij met mij een gesprek aangaat, mij opzoekt, dan kan je niet weglopen. Gast, een gesprek heeft twee kanten. Gast, what the f*ck. Ja dat hij boos is en temperament heeft, zo werkt het niet. Hij is geen kind van 10. Zo werkt het niet'', ratelt Bjorn aan één stuk door.

Zowel Rob als Rowena verdwijnen van de vide. En Bjorn gaat gezellig door met mopperen tegen zichzelf. ''Ah jongens, sommige mensen moeten nog een hoop leren. Ook ik. Ik heb weer wat geleerd. Dat ik iets meer moet slikken. Incasseren. En gone. Maarja, dat deed ik niet. Dat deed ik niet. Ik maakte ook een kinderachtige opmerking terug, dat is gewoon stom. Dat is dan net zo dom. Achja. Ik kan mijn trots aan de kant zetten. Heeft niks met Ivan leren kennen te maken. Ivan zijn weg of geen weg. Zo zal het altijd gaan en zo zal het altijd blijven. Is niet erg, maar kan wel tegen kritiek. Ga even lekker op het bankje zitten he. Niksen''.

Team tuin is inmiddels begonnen met werken op het terrein. We zien onder andere Gabriëlle, Gina, Victoria en Rowena stenen loshalen. In de loods keert de rust vooralsnog weer even terug. Soort van. Cees ziet dat er dingen nog moeten worden afgedroogd. Cemal had afgewassen en Bronno zou het afdrogen. Wanneer Cemal Bronno aanspreekt laat hij weten in staking te zijn. Dat blijkt even later een grapje te zijn en hij gaat zo afdrogen. Allemaal niet erg interessant, maar we wilden gewoon een reden hebben om een shirtloze foto van Cemal in dit bericht te gooien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.