Ivan is zó blij morgen weg te zijn. ~ Utopia Gekte

3/15/2016

Ivan is zó blij morgen weg te zijn.

Fotoshoot van Rowena.

Het geluksniveau van Ivan stijgt met elke minuut die dichterbij zijn vertrek komt. Morgen is het al zo ver. Alleen weten we nog niet precies hoe laat... Tijdens het plaatsen van de gipsblokken laat hij een klein beetje los over zijn gevoel.

Ivan: ''Ik ben zo blij dat ik morgen weg ben. Zo blij''. 
Rob: ''Door dit?'' (Badkamer bouwen) 
Ivan: ''Nee natuurlijk niet door dit. Door mensen! Door grote praatjes. Wat een tyfuswerk dit, konden ze niet wat makkelijkers verzinnen? God... ''

Ondertussen zien we op de andere stream dat Rowena haar droom dichtbij de realiteit komt. De covershoot is namelijk volop bezig. En dat betekent dat ze weer een stap dichter bij haar officiële single is. De hele single is natuurlijk al opgenomen, maar het is toch niet compleet zonder eigen hoesje. Er worden ontelbare foto's gemaakt en iedereen vind het mooi. Rowena zelf is ook helemaal trots en verbaasd zich over de mooie resultaten. Ze is erg dankbaar dat iedereen haar helpt om dit mogelijk te maken. Uiteindelijk zorgen ze er ook nog eens voor dat de single buiten aan staat. Zo kan Rowena nog beter in haar element komen. Voor nóg mooiere foto's voor haar hoesje. ''Ik ben trots! Ik ben heel blij!''2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.