Ivan heeft Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

3/16/2016

Ivan heeft Utopia verlaten.

Victoria stort in.

16 maart 2016. 12:18. Ivan loopt de poort uit en begint aan een nieuw avontuur. Een avontuur zonder 100 camera's die hem 24 uur per dag volgen. Veel bewoners valt het vertrek van Ivan zwaar. Met name Victoria is erg emotioneel zodra Ivan niet meer in het zicht is. Ze stort zich meteen in de armen van Benjamin die net als haar niet kan stoppen met huilen. Ze lopen als laatste terug naar de loods. Eenmaal daar krijgt Victoria veel knuffels van haar medebewoners. Inmiddels ligt ze samen met Gina en Gabriƫlle op bed op de vide. Zij nemen vandaag een snipperdag.

Elders in de loods gaat het 'normale leven' weer gewoon door. Bas en Cemal gaan namelijk niet stilzitten nu Ivan is vertrokken. Zij gaan direct verder met het bouwen aan de nieuwe badkamer. Bas beloofde Ivan om de badkamer af te bouwen. En Cemal beloofde Ivan om een aanpakker te zijn. Ze laten meteen zien dat het menens in en nemen in tegenstelling tot anderen niet de tijd om bij het vertrek stil te staan.

Ivan heeft 22 maanden in Utopia gezeten en is daarmee de langstzittende Utopiaan ooit. Ook was hij Utopiaan van het jaar 2015. Gedurende zijn verblijf heeft hij alle mogelijke hoogte en dieptepunten meegemaakt. ''Ik wil jullie onwijs bedanken voor alles. Ik ben jullie onwijs dankbaar.  En ook alle voorgaande inwoners die mij geholpen hebben in mijn ontwikkeling. Ik heb veel kennis gekregen, dus dank jullie wel. Ik waardeer het heel erg. Ik wil deze gelegenheid ook gelijk gebruiken om mijn familie te bedanken. Ze zijn er altijd voor mij geweest met onvoorwaardelijke liefde. Het is gewoon doen hier, niet volhouden. Anders ga je het heel zwaar krijgen. Daarnaast wil ik ook iedereen bedanken die mij gesteund hebben zoals mijn fans. En Floor van Yes we care, zij heeft een grote bijdrage geleverd''.

Het hele vertrek van Ivan is terug te lezen in dit liveblog.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.