Ivan kondigt zijn vertrek aan, 16 maart gaat hij Utopia verlaten ~ Utopia Gekte

3/11/2016

Ivan kondigt zijn vertrek aan, 16 maart gaat hij Utopia verlaten

''Nicole, ik kom naar huis''

Om twaalf uur is de groep bij een gekomen. Ivan heeft namelijk iets te vertellen. Zodra iedereen zit neemt hij het woord. ''Ik ben geïnspireerd, Utopia heeft mij inspiratie gegeven en mijn ogen geopend om te geven. Om mij beschikbaar te stellen en ten dienst te stellen, met als doel om mijn medemens te dienen. Ik ben geïnspireerd. Geïnspireerd om te geloven dat goed doen en het goed hebben hand in hand kunnen gaan. Ik ben geïnspireerd om te geloven en te accepteren dat perfectie niet bestaat. Enkel verbetering. Ik ben geïnspireerd om altijd te blijven ontwikkelen. Ontwikkelen op elk mogelijk vlak en in de breedste zin van het woord. Ik ben gegroeid van een jongetje dat stampend naar binnen kwam en wandelend naar huis zou gaan. Utopia heeft een gloed hete, vlijmscherpe ongeremde passie in mij geopend. Aangewakkerd. Een passie die te groot is voor binnen de hekken van Utopia. Vrienden, vriendinnen, maatjes voor het leven. Utopianen. Ik ga Utopia verlaten. Mama, papa, Shiva, Iman, Ehan, Isra, Dalun, Nicole, ik kom naar huis. Niet vandaag en ook niet morgen. Ook niet overmorgen. 16 maart aanstaande woensdag ga ik Utopia verlaten. De dagen die ik hier nog heb wil ik gebruiken om de kennis die ik nog tot beschikking heb en de taken te overhandigen en te delen want ik wil Utopia netjes achterlaten. Dus mochten jullie verder nog iets van mij willen weten. Gebruik dan de komende paar dagen'', aldus Ivan. Ivan zal dus woensdag 16 maart Utopia gaan verlaten. ''Shit man'', reageert Cees. ''Dankjewel'', aldus Rowena en Bas staat als eerste op om Ivan te knuffelen. ''Kan je me misschien wat dansles geven'', grapt Bas. Veel bewoners zijn emotioneel. Gina, Rob, Victoria, Benjamin en Rowena zien we allemaal een traantje weg pinken.

''Blijft ook verrassen hé'', laat Cees weten en Michael zegt nog wel een paar dingen van Ivan te willen leren. ''Waarom? Heb je hier lang over nagedacht deze data? Of kwam het ineens'', vraagt Ramona. ''Ik heb er heel lang over nagedacht. Ik had op mijn hoogtepunt kunnen vertrekken met een titel op zak. Een mooi Utopia zoals ik die voor ogen had, zoals die in december was. Na heel hard werken en elke stof dat in me zat, elke molecuul te hebben gegeven en daar de vruchten van heb geplukt had ik kunnen vertrekken met de geliefde die ik hier had gevonden. Maar dat is niks voor mij. Ik kon het niet. Ik heb Utopia zien opgroeien. Het voelt nog steeds als mijn kindje die ik nu uit handen moet geven, maar ik heb vertrouwen in de groep en weet dat het goed gaat komen. Ik ben hier veel te geremd. Ik heb veel meer in mijn mars dan dat ik hier tot uiting kan laten komen en ik mis mijn familie. Ik wil verder. Een nieuwe carriére. Ik heb jullie veel geleerd, onwijs ontwikkeld en nu is het een volgende uitdaging aangaan. Het is één groot avontuur geweest en ik kijk met alle plezier terug op alles wat er gebeurd is. Ik heb nergens spijt van. Nu is het tijd om alles wat ik hier heb geleerd buiten voort te zetten. Ik heb veel meer in mijn mars dan een badkamer bouwen en huisjes bouwen. Dat is niet waarvoor ik naar Utopia ben gekomen. Dat moest gebeuren en ik ben een aan pakker, dan pak ik het aan. Ik ben binnengekomen voor een heel ander doel. Het zijn dingen die gedaan moesten worden. Ze zijn gedaan'', aldus Ivan. ''Mooi gedaan, zeker weten'', reageert Cemal. Ivan lacht. ''Je bent een hufter'', reageert Bronno. ''Mooi gesproken man'', vind Rob. Gabriëlle weet niet zo goed wat ze moet zeggen. ''De hot tub maar aanzetten denk ik'', reageert Cemal. Vervolgens staan meer bewoners op om Ivan te knuffelen. Rob. Benjamin en nog veel meer bewoners. Ze knuffelen Ivan en knuffelen elkaar. Victoria zegt tegen Ivan dat hij door deze aankondiging een stuk van haar hart mee naar buiten neemt.


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.