Ivan en Rowena gaan hun kinderen verzorgen. ~ Utopia Gekte

3/02/2016

Ivan en Rowena gaan hun kinderen verzorgen.

Wakker worden Utopia.

Goedemorgen en welkom in de 792e dag van het grote Utopia experiment. De microsamenleving is nog altijd geen ideale samenleving, maar je weet nooit wat vandaag gaat brengen! Wij houden hoop, jij ook? De dag begint in ieder geval voortreffelijk goed. Veel bewoners zijn om 9 uur 's ochtends namelijk hun bed al uit. Woest aantrekkelijke Cemal zien we genieten van een zelfgemaakt ontbijt. Hij heeft er goed de tijd voor genomen om het tot een tongstrelende sensatie te maken. En de man die elke vrouw kan versieren is al aan het werk achter de computer. We hebben het dan natuurlijk over die andere woest aantrekkelijke man: Bronno!

''Ga je mee schatje? Gaan we onze kinderen verzorgen? Ze hebben honger'', aldus Ivan tegen Rowena. Hij telt in totaal zo'n 50 kinderen en lijkt een trotse papa te zijn. Om kwart over negen wandelt hij met Rowena naar het weiland. Onderweg vertelt Rowena 'hartzeer' te hebben. Ze heeft namelijk gedroomd dat ze door een foutje niet meer in Utopia zat. En ze wist niet of ze nog wel terug mocht komen. ''Ik mocht gelukkig nog terug en toen was ik wakker. Volgens mij was ik aan het snurken want ik was zo diep aan het ademhalen. Gewoon hartzeer, raar hé'', vraagt Rowena. Ivan grapt vervolgens in april wel 2 stemmen te geven aan haar. ''Ik ga nergens'', laat Rowena weten.

Elders in de loods zijn nog meer bewoners wakker. Gabriëlle blijkt op de andere computer te zitten naast Bronno. En ook Michael zien we bij de computers staan. Bronno blijkt een mail te sturen naar iemand die een bed verkoopt. ''Hoi ik ben Bronno uit het televisie programma Utopia'', leest hij voor. Er zijn natuurlijk nogal wat beperkingen, want het bed moet wel worden gebracht. Hij vraagt in de mail of ze telefonisch bereikbaar zijn.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.