''Ik word hier inmiddels doodziek van. Wat een klerenstreek zeg'' ~ Utopia Gekte

3/27/2016

''Ik word hier inmiddels doodziek van. Wat een klerenstreek zeg''

''Ik ga hier echt een keer een punt van maken''

Om negen uur zien we een geïrriteerde Cees rondlopen. ''Aanstekers uit mijn jaszak. Shag van de kast. Het begint nu vervelend te worden'', aldus Cees. ''Heb je het niet ergens anders neergelegd'', vraagt Rob. ''Ik heb jouw shag niet hoor'', laat Ramona weten als Cees er naar vraagt. ''Jongens, heeft één van jullie misschien een geintje uitgehaald. Mijn shag, mijn aansteker'', vraagt Cees als hij naar buiten loopt. ''Nee. Ik heb het daarnet op de kast gelegd'', antwoord Benjamin. ''Klopt, maar daar ligt hij nu niet meer. Hij is pleite, inclusief aansteker. Gossie mijne toch. Ik word hier inmiddels doodziek van. Wat een klerenstreek zeg'', moppert Cees verder. Benjamin helpt hem met zijn zoektocht en kijkt of het achter de kast gevallen is. ''Hmm ik pak gewoon een nieuwe en betaal hem ook niet. Jullie zoeken het maar uit'', aldus Cees. Benjamin geeft hem gelijk. ''Maar die kan toch niet weg zijn Cees'', vraagt hij. ''En weer mijn aansteker. Het is de zoveelste. Ik ga hier echt een keer een punt van maken. Ik word hier echt niet goed van. Het is toch van de gekke'', aldus Cees. ''Ik kan er ook niet tegen Cees'', reageert Benjamin. Als Gert-Jan aan komt lopen vraagt hij of Cees het inmiddels gevonden heeft. ''Nee, ik heb een nieuwe gepakt'', antwoord Cees.

Om kwart voor tien zien we Bas en Dominique in de caravan. Bas is van mening dat Dominique zichzelf onzekerheid aan praat. Haar woorden spreken soms haar gedrag tegen. Dominique haat het als mensen dat zeggen. Het klopt niet. Het was niet gemeen bedoeld laat Bas weten. Om tien over tien zien we Rob de markt kramen aftuigen en Gert-Jan zien we even later met hetzelfde bezig. Op de vide liggen de dames in bed waar ze nog even gezellig praten. Gina wil blijven tot in januari. ''Ik denk dat als Cemal blijft...'', begint Ramona. ''Die stuur ik naar huis in december'', reageert Gina. Volgens de meiden is hij heel populair. Gabriëlle is blij dat de mensen die buiten heel populair zijn zich er niet naar gedragen. ''Het is leuk voor ze, maar het boeit ze niet verder''. Gewoon lekker je ding blijven doen is Gina van mening. Gabriëlle heeft vandaag een leuke man op de markt gezien. ''Maar ze zijn altijd bezet. Echt altijd. Beter als ik buiten ben staan er een paar mannen rustig vrijgezel. Anders hoeft het van mij niet meer'', laat ze weten. Ze vond Bas leuk als runner. Hij deed het goed is Victoria het met haar eens. Gabriëlle laat weten dat hij veel naar haar kraampje toe kwam. Om vijf voor half twaalf liggen de dames nog steeds niet te slapen. Gabriëlle, Victoria, Gina en even later ook Ramona doen dan nog even been en arm oefeningen in bed.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.