''Ik wil slapen of gemasseerd worden. Ik wil luxe'' ~ Utopia Gekte

3/28/2016

''Ik wil slapen of gemasseerd worden. Ik wil luxe''

''Wat een stelletje smeerpijpen zijn dat hier''

Om kwart voor twaalf zien we Cees in de horeca keuken. ''Tsjongejongejonge wat een stelletje smeerpijpen zijn dat hier. Die soep staat er ook al sinds vanmorgen. Niemand die denkt 'ik zal dat eens afdekken en in de koelkast zetten'. Ik word er gek van. Gekke Henkie. Ik ben gekke Henkie, dat doe je toch niet. Dat ruim je toch niet op, net als dit'', moppert Cees. Bronno vraagt vervolgens of Cees straks iets in een boterham zakje wil doen als het afgekoeld is. Cees is toch nog wel even wakker en op het moment dat Bronno het vraagt zijn ze nog niet afgekoeld. ''Ik ben besodemieterd. De rotzooi van een ander opruimen'', reageert Cees. Als Bronno het uit begint te leggen veranderd Cees van mening. ''Nee, wat denk je nou. Dat ik dat echt laat staan?'' Daarna volgt er een stream wissel naar Bas en Dominique die de caravan in gaan.

Bas wil post gaan schrijven en doet een lamp aan, maar Dominique vind dat licht niet zo fijn. Ze wil slapen. ''Ik wil slapen of gemasseerd worden. Ik wil luxe''. Ook laat ze weten dat ze twee weken sacherijnig is als Gina Dominique's haren niet knipt. Ze vind zichzelf nu een sloddervos. Vervolgens kruipt Bas bovenop Dominique en veranderd de regie van camera. We mogen ze nu van dichtbij zien. vanuit de camera vlak boven hun (zie foto twee). ''Is niet netjes'', reageert Bas die de camera ziet bewegen. Niet veel later volgt er een streamlock. Daarna zien we Bas in zijn eentje op bed zitten met papier en pen in de hand. Om twaalf uur zien we Dominique en Bas weer samen in bed zitten. Elk met een pen en papier in de hand en muziek in hun oren. Ze zijn waarschijnlijk post aan het schrijven, of doen daar een poging toe. Tussendoor zien we ze namelijk lol maken door lekker hardop te zingen. Na een poosje als ze uitgezongen zijn zien en horen we ze luidruchtig stoeien, plezier maken en knuffelen. Vooral de aparte lach van Dominique is weer veel te horen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.