''Ik was alleen maar met die keuken bezig. Ik werd er gek van'' ~ Utopia Gekte

3/22/2016

''Ik was alleen maar met die keuken bezig. Ik werd er gek van''

''Misschien Bjorn. Die bemoeit zich overal mee''

Om vijf voor vier zien we Bjorn boos op de vide rondlopen. ''Ik leen niks meer uit. Oprotten'', mompelt hij onder andere terwijl hij naar beneden stormt. Hij zoekt meteen Gert-Jan op en spreekt hem aan. Bjorn zou hem wat uitgeleend hebben (waarschijnlijk zijn mp3). Gert-Jan geeft meteen aan dat hij het oordopje nog in zijn zak heeft. Bjorn benadrukt dat het hem een godsvermogen gekost heeft voor hij zo'n ding had. Na negen maanden mocht hij pas zo'n ding. ''Dankjewel voor het lenen in ieder geval'', reageert Gert-Jan, die het oordopje weer netjes terug geeft. Hij had eerder vieze schoenen dus was niet verder naar zijn bed gelopen om het terug te leggen. Cees zien we vervolgens in de keuken waar hij moppert over kipfilet dat er nog ligt. Volgens sommige mensen zou dat er niet meer zijn en is er dus nieuwe bestelt. ''Ze luisteren niet, ze kijken niet'', moppert hij. Als Cemal met plannen komt om het op te lossen zegt Cees dat het niet gaat werken om vervolgens rustig verder te mopperen over dat mensen niks doen. Dat ze er gewoon langs lopen. ''Dit ook. Waarom ruimen we dit niet meteen op? porties maken en in de vriezer?'', vraagt Cees zich af over het vlees van de halal slager dat nog maar net afgeleverd is. ''Ja, ik ga het niet doen hoor. Ik ga het niet doen'', mompelt Cees verder. En dat zal vast precies zijn wat de anderen ook denken.

Om half vijf moppert Cees nog even verder. ''Ze doen het gewoon niet. Doen het niet. Ik heb het heel lang in mijn eentje gedaan. Ik doe het niet meer. Ik was alleen maar met die keuken bezig. Ik werd er gek van'', vertelt hij aan Gert-Jan. Als iemand anders wat aan hem vraagt reageert Cees ook daar weer negatief op. ''Misschien Bjorn. Die bemoeit zich overal mee''. Waar Cees normaal constant zeurt over dat mensen niks doen en hij alles moet doen is hij nu ook weer beledigd omdat anderen naar Giga print hebben gebeld. Volgens Cees was alleen hij de contact persoon. ''Heel verwarrend. Ook voor de mensen daar''. Gelukkig kan Cees ook nog wat anders dan mopperen en schoonmaken. Om tien voor zes zien we hem koken in de horeca keuken. Ramona, Cemal en Gert-Jan staan dan ondertussen weer te zingen in de studio.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.