''Ik vind dat niemand hard heeft gewerkt behalve ik'' ~ Utopia Gekte

3/20/2016

''Ik vind dat niemand hard heeft gewerkt behalve ik''

Minstens 750 euro opgehaald voor het goede doel

Om tien voor elf zien we Cemal dansen met bezoekers. Hij gaat helemaal los. Op datzelfde moment zien we Cees bij Gina in Le Luifel. ''Kreeg ik toch nog toestemming'', horen we Cees zeggen. ''Dus ze blijven nu. Ze gaan in de suite'', reageert Gina. Ze hebben zelfs al een tas met spullen bij. Cees heeft gekeken en het is alsnog gelukt. ''En je had alles ingekocht daarvoor'', reageert Gina. ''Daarom, alles staat klaar'', reageert Cees. ''Heb je nog een beetje gedraaid'', vraagt hij verder. ''Ja leuk gedraaid'', antwoord Gina. Cees eet meteen wat frietjes op die er nog liggen. Er volgt een streamlock. Cees neemt vervolgens de tas mee en zegt hem achter in het kantoor te gaan zetten. Rowena en Cemal staan ondertussen op het podium te dansen en Rowena is ook meteen nog maar even aan het rappen. Om kwart over elf zien we Bjorn weer op het podium staan. De avond is tot een einde gekomen en dus is het weer tijd voor een speech. Hij vertelt dat ze vanavond voor het goede doel sowieso 750 euro hebben opgehaald met elkaar. Er klinkt een applaus.

Bjorn wil alle studenten het podium op hebben. Dankzij hun initiatief hebben ze vandaag een feest gehad. Bjorn wil een applaus voor de dames en heer. Bjorn vind het heel mooi. Ook de Juffrouwen zijn er vandaag bij. Hij vind dat een mooi gebaar. Ze vroegen of ze een foto mochten maken met een aantal Utopianen zodat ze kunnen zeggen ''We zijn bij Utopia geweest''. Dus dat wil Bjorn meteen even doen. Ze komen naar voren en maken een groepsfoto. Bjorn wil vervolgens alle aanwezigen bedanken voor hun komst. Hij hoopt de bezoekers ooit nog terug te zien. Ze hebben veel leuke evenementen. Hij vertelt vervolgens nog even over de markt en de Live in de Loods die er aan zitten te komen. Om vijf voor half twaalf is het feest echt afgelopen. Victoria is niet zo vrolijk. ''Ik vind dat niemand hard heeft gewerkt behalve ik'', laat ze weten. ''Dat ik zelfs kots op moet ruimen terwijl ik hier sta en mensen foto's staan te maken. Dan moet ik achter de bar vandaan komen terwijl je er met je neus bovenop staat. Er zijn dingen die beter kunnen'', vind ze. ''Sorry, daar had ik ook over na moeten denken'', reageert Dominique. ''Je bent niet de enige. Er stonden zes Utopianen omheen en binnen no-time was iedereen weg'', aldus Victoria. Ze gaat maar weer verder met het schoonmaken van de bar.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.