''Ik snap het ook niet. Hoe lastig is het'' ~ Utopia Gekte

3/09/2016

''Ik snap het ook niet. Hoe lastig is het''

Hoe gaat het met de oud bewoners?

Het is lekker rustig in Utopia en er gebeurd dus vrij weinig. Om kwart voor twaalf zien we Gabriëlle en Bronno in het kantoortje. Gabriëlle laat weten dat Bronno afstand moet houden en vertelt hem lachend dat hij in haar space komt. Ze duwt hem dus wat naar achter uit haar space. Rob en Ivan zijn op dat moment nog druk bezig met de vloer bij de douches en kapsalon en om twaalf uur zien we dat Bjorn en Cemal in de horeca keuken aan tafel zitten met een voor ons onbekende man. Ze hebben dus een afspraak, maar we krijgen er niks van te horen. Het geluid staat namelijk op Victoria die in de keuken bezig is. Om tien voor half één zien we dat de koeien weer ontsnapt zijn. Onder andere Ivan probeert de beesten weer terug te krijgen in de wei. ''Ze gaan steeds sporten en dan laten ze dat ding open'', laat Ivan weten. ''Ik snap het ook niet. Hoe lastig is het'', reageert Bjorn. Klaver weet hij zo terug de wei in te krijgen, maar moeder koe heeft er niet zoveel zin in. Gelukkig weet Rob uiteindelijk ook moeder koe terug in de wei te krijgen. Benjamin laat weten dat vanmiddag om twee uur de hoefsmid komt en Cees zien we om half één zijn slaapkamer vegen. Een half uur later om één uur zien we Bas in de wei met één van zijn geiten knuffelen.

Voor de rest valt er op dit moment niks te melden over het Utopia van nu. Laten we jullie daarom maar even een update geven over wat oud Utopianen. Er zijn weer wat dingen gebeurd die de moeite waard zijn om over te schrijven. Sommige ''nieuwtjes'' zijn al van even geleden dus het kan best dat je er al ergens anders over gelezen hebt. Zo zijn oud Utopianen LauraB en Joey uit elkaar. Dit liet LauraB op 21 februari aan haar volgers weten op Facebook. ''Na een mooie en bijzondere 1,5 jaar hebben Joe en ik een punt achter onze relatie gezet''. LauraB deelde deze mededeling omdat ze nog veel mailtjes over haar en Joey krijgt en graag weer verder wil met haar eigen leven. Ze zegt met veel leuke dingen bezig te zijn. ''Dus blijf me volgen, dan houd ik je op de hoogte''. Ook tussen Nicole en Ivan is het uit. Er gingen al geruchten, maar op 2 maart heeft Nicole het ook officieel bevestigd in een lang bericht op haar Facebook pagina. ''Inmiddels is er veel gespeculeerd dat het over is tussen ons, dat is ook zo. De reden over de breuk houd ik voor mijzelf. Wel wens ik hem alle geluk van de wereld'''. Gelukkig is er ook leuk nieuws te melden over Nicole. Zo is ze gestart met werken bij Ink Style Company in Tolbert. Daar kan ze zich naar eigen zeggen verder ontwikkelen. Dagelijks is ze bezig met ontwerpen, tekenen en oefenen. En dat is nog niet alles. Nicole heeft inmiddels ook een eigen huisje en liet daarvan foto's zien op haar Facebook. Ook na Utopia zit ze dus niet stil. Gelukkig is er naast al dat serieuze werken ook nog tijd voor plezier. Wim is als laatste uit Utopia vertrokken en heeft al snel weer bij kunnen kletsen met wat andere oud Utopianen. Zo staat hij vrolijk samen op de foto met Stefanie, Nicole en Naomi en ook zijn vriendinnetje Shanna mag natuurlijk niet ontbreken. Dit was tijdens een welkom thuis feestje zoals Wim het noemt. Mark die ook nog niet zo lang geleden Utopia heeft verlaten is op zoek naar een nieuwe baan in de financiën en Naomi is nog steeds druk bezig met fotoshoots. Ze post elke dag wel wat updates op haar snapchat en daarnaast is ze ook begonnen met vloggen op Youtube en heeft ze inmiddels een eigen site. Isabella die al heel wat langer uit Utopia is, is nog steeds druk bezig met zingen en optreden. Op 16 april staat er weer een optreden van haar gepland. ''Onder begeleiding van Stef Tijhaar op de gitaar wil ik u mooie Nederlandstalige en Engelstalige nummers laten horen''. Kaarten zijn nog te koop, maar op is op. Als we nog even verder zoeken is er vast nog veel meer te vinden over de oud Utopianen, maar voor nu zullen we het even hier bij laten.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.