''Ik kom nog niet naar huis'' ~ Utopia Gekte

3/31/2016

''Ik kom nog niet naar huis''

Vele complimenten voor Ramona

Om kwart voor negen na afloop van de voorstelling krijgt Ramona volop complimenten van bezoekers. Eén van de bezoekers vond de voorstelling mooi en serieus. Ze werd er door gegrepen en voelde hem. Ook Bas wil ze even knuffelen. Utopidaantje was er ook weer bij. ''Echt respect. Top'', vind hij. Ook van een andere dame krijgt Ramona complimenten. ''Wat heb je dat goed gedaan. We konden bijna janken, zo aangrijpend''. Ze vind Ramona ''zo'n skeet''. Ook krijgt Ramona de groetjes van Monique, haar moeder en nog iemand. ''Wil je de groetjes terug doen'', vraagt Ramona. ''Wat goed, wat ging het goed'', laat Victoria weten en Ramona zegt zelf ook heel trots te zijn. Om half tien zien we Rowena op het ''podium'' staan om haar single Gebed zonder end te gaan zingen. Daarna pakt Ramona de microfoon weer. ''Mama i love you very much. Ik kom nog niet naar huis. Ik moet nog wat voorstellingen maken, maar ik hoop dat jullie trots zijn en ik hou van jullie''. Om tien uur is de avond ook daadwerkelijk voorbij. Ramona pakt de microfoon weer en bedankt de bezoekers voor hun komst. Ze vertelt nog snel over de volgende evenementen zoals de Live in de Loods. Tussendoor wil Gina ook nog even wat zeggen. ''Het is tien uur dus Markie, love you''. Daarna bedankt Ramona de bezoekers nogmaals en is het dus tijd om afscheid te nemen.

Om kwart over tien zijn alle bezoekers weg. Ramona vond het zo schattig dat ze allemaal zo zenuwachtig waren. ''Ik was ook zenuwachtig'', laat ze weten. Daarna zien we alle bewoners meteen druk in de weer om alles weer op te ruimen. ''Was het wat je verwacht had'', vraagt Bronno. ''Meer dan dat. Mensen die de boodschap ontvangen hebben'', antwoord Ramona. ''Je hebt die shit gedaan. Moet je vaker doen. Ik ben trots op je'', laat Bjorn weten. Om kwart voor elf zien we Ramona op de vide. Ze laat weten dat het theater haar en Dominique dichter bij elkaar heeft gebracht. Als Romy de vide op komt laat ze weer weten hoe graag ze naar de vide wil. ''O ik ben blij als er een plekje op de vide vrij is. Gezelligheid''. Ramona of Gabriëlle vraagt of ze naar boven komt als er een plekje vrij komt. ''Ja direct. Ik zit daar wel op mijn plek, maar ik zou hier veel meer op mijn plekje zijn. Morgen blijf ik hier lekker logeren''. Ook wil Romy binnenkort een meidenavond of meidendagje organiseren. Ze zit de hele dag al in een heel laag dipje waar ze niet echt uit komt. Ze probeert te genieten, maar het lukt haar niet echt. Cees en Bronno zijn om tien over elf in de horeca keuken bij Bas aan het mopperen over Bjorn. Dat ze hem wilden laten afwassen, maar dat hij het niet deed. Cees vertelt ook nog even over Bjorn's reactie. Dat hij vroeg of Cees even met hem mee naar buiten zou gaan. Om tien voor half twaalf zien we Bronno ook even op de vide praten. Hij vind het maar raar. Zo weinig bezoekers terwijl er zoveel streamers en kijkers zijn.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.