''ik kan niet meer naar huis want die mensen vinden me ook vreselijk'' ~ Utopia Gekte

3/08/2016

''ik kan niet meer naar huis want die mensen vinden me ook vreselijk''

Rowena wil meteen bestellen

Om tien voor drie zien we Dominique en Victoria voor de open haard zitten. ''Ik ben zo'n ontzettende doemdenker. Ik heb die post gekregen en zeg het dan alleen tegen jou. Ik lees een kritische blik die mijn moeder en broer hebben en dat ze niet meer kijken omdat het mijn moeder verdriet doet. Dan denk ik 'ik kan niet meer naar huis want die mensen vinden me ook vreselijk'. Waar kan ik naar toe'', aldus Dominique. Victoria herkent het en Dominique vind het fijn dat het herkenbaar is. ''Als mensen mij niet prettig vinden zegt dat niks over mij als persoon. Dat zegt niks over wie ik ben. Zowel negatief als positief niet'', aldus Victoria. We besluiten maar even over te schakelen aangezien we de laatste tijd al vaak genoeg over Dominique schrijven. Bas en Michael en Bas, Michael en Bronno hebben een kort gesprek gehad, maar dat is zo kort dat er niks over te vermelden is. Buiten zien we Rowena nog bij het rokersbankje staan. ''Ik ga gelijk actie ondernemen. Thanks boys voor jullie liefde. Misschien kunnen we vanavond even met de BV zitten en kijken hoe en wat'', aldus Rowena. Er volgt een streamlock. ''Binnen vier dagen op één in de Itunes top...'', roept Benjamin of Rob haar na. Rowena doet nogmaals een vreugdedansje en gaat daarna de loods weer in. Weer krijgen we een streamlock. ''Het liefst dat hij op 26 maart op de markt...'', Rowena maakt haar zin niet af. ''Het is lekker dat zo'n grote partij er iets in ziet'', reageert Bjorn. ''Dat is het hele eieren eten. Dat zij als label er potentie in zien, anders zouden ze het niet doen. Dat betekent dat het kwalitatief goed was de opname van mij, zonder een grote naam. Dat is bizar, heel speciaal. We moeten vanavond zitten met de BV, de financiën. Ik heb het net met Rob en Benjamin besproken, die zeggen tweehonderd, maar misschien kunnen we er gelijk 400 bestellen. Zo hoog waren de kosten niet. Cd's, hoesjes en stickers bestellen, maar eerst moet die cover foto komen'', aldus Rowena.

We schakelen maar weer over naar Dominique en Victoria die nog steeds in gesprek zijn. ''Ik denk dat mijn moeder mij gewoon wil beschermen voor hoe ik me hier binnen profileer en wat er de rest van je leven achter je aan kan zitten. Als twee mensen onder een deken liggen en die beweegt maar een beetje dan denken mensen al dat er iets is. Maar ik weet ook wat er niet gebeurd. [...] Eén been moet buiten de deken want dan zien ze dat ik mijn broek nog aan heb. Het is gewoon ziek. En dat doe ik voor mijn moeder'', aldus Dominique. Victoria vertelt over het knuffelen met Ivan. Puur vriendschappelijk. Cees had aan Rowena gevraagd 'wat speelt er tussen die twee'. Victoria moest daar hard om lachen. ''Ik heb een vrouw, wat wil je er in zien''. Volgens Dominique is het heel typisch. Als een man en vrouw close zijn moet er wel iets spelen. En als er twee mensen onder een deken liggen dan moeten ze wel s*ks hebben. ''Hoe bekrompen dat soort dingen af en toe kunnen zijn'', reageert Victoria. Dominique laat weten dat haar familie heel veel behoefte heeft om naar Utopia te komen, maar ze wil geen bezoek. ''Nee maar echt. Ik kan niet voorstellen dat mijn vader hier binnen komt lopen en mijn moeder. Ik zou me zo raar voelen'', aldus Dominique. ''Je kan alles laten zien. 'Kom alsjeblieft hierheen. Dan kan je het zelf meemaken'', reageert Victoria die er anders over denkt. ''Het is voor hun ook heel goed'', laat Rob weten die er ook bij is komen zitten.

Victoria kijkt er echt super naar uit, naar haar bezoek. Ze is aan het aftellen al weet ze nog geen definitieve datum. ''Voor mij waarschijnlijk in april'', laat Rob weten. ''Voor mij ook. Misschien wel dezelfde dag. Dat zou grappig zijn'', aldus Victoria. Ze kijkt er super erg naar uit en vind het echt te gek. Victoria moest een keuze maken wie er komen, maar ze is nog lang niet van plan om naar huis te gaan, dus mensen hebben nog wel tijd. Haar vriendinnetje is het allerbelangrijkste voor haar. ''Daar kan ik nu al naar uitkijken om te laten zien wat ze ziet op tv. Dingen waar ik heel erg naar uitkijk''. aldus Victoria. Ze blijven een tijdje in stilte zitten. ''Zo lekker om daar naar te kijken en niks te denken'', laat Victoria weten over het vuur in de open haard. ''Empty box'', reageert Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.