''Ik heb weer dingen besteld, kan mij het schelen''. ~ Utopia Gekte

3/01/2016

''Ik heb weer dingen besteld, kan mij het schelen''.

Turkse pizza eten.

Na flink wat arbeid staat er weer eten voor 15 personen op de tafel. Het is Lahmacun geworden vandaag, oftewel Turkse pizza. Dat is dus waar de mixer voor moest worden gesloopt. :-) Dit gerecht werd mede mogelijk gemaakt door Michael, Cemal, Bronno en het toeziend oog van Cees. Alvorens te beginnen met eten wassen Cemal en Michael eerst de boel af. De bewoners scheppen ondertussen vast één voor één op. Na het eten worden de koeien gedaan en daarna gaat de hele groep gezamenlijk een spelletje spelen. Weerwolven om precies te zijn. Een spelletje die ze al vaker hebben gespeeld, op de nieuwkomers na. De sfeer aan tafel is ook bijzonder goed te noemen dus het beloofd een gezellige avond te worden. Tenzij Michael en Dominique elkaar in de haren vliegen.

Als Rob klaar is met eten begint hij met afdrogen in de keuken. Michael zien we al snel achter de computer verdwijnen samen met Gina. Rond half 8 begint de eettafel steeds leger te worden. Bjorn is de enige die nog aan het eten is. Hij heeft nog een flinke Lahmacun in zijn handen en lijkt er optimaal van te genieten. Rowena slaat Ivan ondertussen voor de lol in zijn kruis. Hij laat op zijn beurt weten ook nog andere plekken te hebben zoals een rug, buik, schouder en noem maar op. Later zien we hem met Rowena stoeien en houdt hij haar in de houdgreep en dergelijke.

Bas en Dominique besluiten om weer eens samen een sigaret te roken. Ramona zien we een paar seconden later achter ze aan lopen om ook te gaan roken. Ze vind het vies hoe Bas zo erg kan 'ruften'. Ze krijgt een knuffel om het goed te maken. ''Ik heb weer dingen besteld, kan mij het schelen. Apparatuur, voor het theater. En een mengpaneel. En een statief voor microfoons, ik moet jullie wel een beetje een podium kunnen bieden. Ze vertelt nog wat dingen over de eerste week van haar toneelschool. Hoe ze een slang moest nadoen, de kleur roze of een gebakken ei. Wanneer ze wegloopt begint Dominique over haar billen te praten tegen Bas. Ze is erg blij met dat haar billen strakker worden. Ze kan niet stoppen met aan zichzelf zitten. ''Aan mijn bil'', roept ze vervolgens drie keer. Het gesprek duurt kort omdat Bas van Ramona naar de kalkoenen moet. Eigenlijk van 'achter' dus. De kalkoenen lopen los en dat vind de vos wellicht erg fijn? Ramona komt helpen om de kalkoenen, kippen en hanen naar binnen te krijgen. ''Werk jij lekker verder. Ik regel het wel'', aldus Bas. Ramona heeft trouwens al de hele dag een soort zilveren engelenkroontje op haar hoofd. Geen idee waarom.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.