''Ik heb het gewoon overschat, mezelf voornamelijk'' ~ Utopia Gekte

3/07/2016

''Ik heb het gewoon overschat, mezelf voornamelijk''

Een wc rollen gevecht

Om vijf over twee zien we dat Bjorn en anderen al druk aan het oefenen zijn in de studio. In de caravan ging het even over een ander onderwerp, maar al snel komt Victoria er weer op terug. ''Lucht het een beetje op'', vraagt ze. ''Nee'', antwoord Dominique. Victoria wacht op een brief. ''Eerlijk, het is oké'', aldus Victoria. ''Ik heb nog genoeg om over na te denken hoor. Het ligt echt niet aan. Ik heb het gewoon overschat, mezelf voornamelijk. Ik wist niet dat dit er nog zat weetje'', laat Dominique weten. ''Een enorme winst dat je het nu wel weet'', reageert Victoria. Dominique wil het gewoon niet in Utopia opruimen terwijl ze beoordeeld word en het zo zichtbaar is. ''Het is niet voor iedereen om daar naar te kijken'', aldus Dominique. ''Ik ga je wat namen geven, dan komt het echt goed. De mensen die ook mij hebben geholpen. Ik was een nog grotere rommel dan jij. Zullen we naar buiten gaan? Het is genoeg geweest nu'', laat Victoria weten. Dominique wil de spiegel. ''Blijf dan nog maar even zitten. Dan krijg je zo van mij de spiegel want je hebt hem nog steeds in je hoofd zitten vanaf het moment dat ik hem afpakte. Je vertrouwt me niet'', aldus Victoria. Victoria geeft toch de spiegel. Dominique kijkt er even in en gooit hem dan weer weg. ''Valt inderdaad mee'', laat Dominique weten.

Terwijl Victoria de caravan weer uitgaat blijven Bas en Dominique nog even zitten. ''Je hoeft niet voor mij te denken. Zelfs ik denk niet voor mij'', grapt Bas. ''Ik denk voor iedereen'', reageert Dominique. Er word gekust en geknuffeld en om kwart over twee gaan hun ook de caravan uit. Als ze de loods in lopen zien we dat de boodschappen ook weer zijn afgeleverd. Niet zoveel als anders, maar het schijnt ook nog niet alles te zijn. Cemal zien we om vijf voor half drie met een dixie slepen. ''We mogen de Dixie's niet gebruiken. Ze gaan niet open'', laat Michael weten als hij het ziet. Michael zit al de hele tijd te wachten. Hij moet naar het kak huis, maar dat gaat tegen zijn principes in. Michael liep met wc rollen, maar besluit ze opeens te gaan gooien wat resulteert in een wc rollen gevecht tussen Michael, Cemal en Ramona. Ramona lacht. ''Ah jongens, jullie doen me kaolo pijn aan me oor. Je hebt mijn hele outfit verpest. Hou op. Kijk wat je doet. Au Cemal what the fuck doe je. Je ruimt het maar zelf op ook''. Niet veel later zien we Cemal de dixie weer terug slepen naar de plek waar hij vandaan kwam.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.