''Ik heb een gebroken hart'' + Cemal en Ramona in de hottub. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

''Ik heb een gebroken hart'' + Cemal en Ramona in de hottub.

Cemal wil volwassen worden.

Op de vide belanden Rowena en Ivan in een discussie over de liefde. Victoria ratelt weer een heel verhaal over dat liefde de essentie is en dat het hoofd dat niet reguleert. De reden voor dit onderwerp is Rowena, maar zij lijkt door de discussie helemaal te worden vergeten. Terwijl zij juist degene is met liefdesverdriet op dit moment. ''Ik heb gewoon een gebroken hart. Ik zweer het. Ik voel het'', biecht Rowena op. De discussie stopt daardoor in ieder geval. En Rowena krijgt weer oneindig veel goedbedoelde adviezen van Victoria. Ivan zelf probeert er wel voor Rowena te zijn. Hij gaat alleen geen mening geven over relaties. Aanleiding voor het verdriet is vast de brief die zij van Barry heeft gekregen vanmorgen. Eerder vanmiddag sprak ze daar al meer over. Rowena weet niet of ze keihard aan haar doel moet werken. Of de hele tijd op bed moet blijven liggen. Wat Victoria betreft kan ze haar doel morgen wel weer oppakken. ''It's just another mountain''.

Niet veel later, rond kwart over acht 's avonds, ligt Ramona gezellig met Cemal in de hottub. Alleen een beetje jammer dat Michael weer langs moet komen om te klagen over zijn ruzie met Cees. Hij krijgt een uitnodiging van Ramona om ook de hottub in te komen. Alleen dat ziet hij zelf niet zo zitten. Ook Benjamin wandelt langs en hij zegt er misschien wel bij in te komen straks. Op de andere stream zijn Bas en Dominique samen aan het darten. Is eens wat anders dan droogneuken. Alleskunner Wim is om half negen nog altijd met Ivan in gesprek over alle klussen die gedaan moeten worden.

Terug naar de hottub! Cemal zegt Utopia echt perfect te vinden. ''Ja, maar waarom ziet niet iedereen dat'', vraagt Ramona. Hij weet het niet.. En er komt een streamlock door onduidelijke redenen. Dus we wachten weer geduldig op beeld...Wanneer het zo ver is vertelt Cemal wat hij in Utopia komt doen. Hij wil volwassen worden. Niet meer overal het plezier in zien. Zichzelf beter leren kennen. Wat wil hij, wat is hij, wat is het leven. En zo komen ze vanzelf op de gedeelde passie van hem en Ramona. Beide vinden ze entertainment geweldig. Cemal noemt als voorbeeld het strippen. En Ramona doet natuurlijk het theater. Wel geeft ze aan nog erg onzeker te zijn en daarom verder wil gaan met afvallen. Rowena komt het gesprek ''verstoren''. Ze is haar bed uit gekomen en wil ook heel graag de hottub in. Ze kwam alleen even naar buiten om naar het toilet te gaan. Zodra zij dus het toilet in loopt komt de volgende alweer: Victoria. Zij begint een heel gesprek over hoe ze moet gaan douchen en dergelijke. Ramona vertelt dat zij eerder vandaag gewoon buiten met de tuinslang heeft gedoucht zonder beschutting. Door de warmte gaat ze zo de hottub alweer uit. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.